radas3x1 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Podczas przeglądania stron często występuje u mnie błąd 408 Request Time-out. Zaczęło się tak robić po kupnie drugiego routera (tu link do poprzedniego tematu) . ogólnie mam ustawione tak jak na zdjęciu http://i.imgur.com/8o0M0fLl.png czyli modem>router>router>pc (wg tutoriala). oba mają oryginalne FW. Nigdy wcześniej nie miałem tego problemu więc wina leży gdzieś między tymi routerami i pytanie czy ktoś wie jak to naprawić?edit: hmmm chyba to jednak nie będzie wina routera, tylko nowego firefoxa, bo używałem teraz dłużej innej przeglądarki i było wszystko okedit: to jednak wina routera, bo jednak na chrome nadal jest 408 Edytowane 10 Maja 2014 przez radas3x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) na dolnym routerze ustaw dhcp (ew zostaw jak jest) na gornym routerze wylacz dhcp na lanie, przestaw wifi w tryb access point (jesli tak nie jest) na gornym routerze podlacz kabel do portu lan i powinno dzialac. Edytowane 11 Maja 2014 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...