czocza Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Witam,Proszę o pomoc, zakupiłem amplituner Denon X4000, niestety nie posiada modułu Wi-Fi, a nie uśmiecha mi się z małego pokoju ciągnąc kabel ethernetowy do salonu w którym będzie ten amplituner, wpadłem na pomysł aby kupić router i ustawić go jako klient tylko nie wiem jaki kupić?Wymagania:- kolor czarny.- wielkośćMój główny router to: Linksys wrt54gl z tomato.Proszę o pomoc.Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Wielkość w sensie, że ma być duży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Bez sensu, lepiej kupić PLC do tego. Polecam urządzenia np Zyxela - dobrej jakości i realnej wydajności. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Po ponownym przeanalizowaniu tematu, jednak wielkość nie ma aż takiego znaczenia bo jakoś go upcham za amplitunerem, ale zależy mi na tym aby był w kolorze czarnym. Znalazłem prawie idealną konstrukcję no właśnie prawie idealną konstrukcję firmy TPLink ale niestety kolor mi nie pasuje bo jest biało niebieski: http://allegro.pl/tp-link-tl-wr702n-nano-router-wifi-multiroom-i4223642471.html Jakieś inne propozycje w kolorze czarnym? @rafa, możesz poczęstować linkiem do urządzenia? Z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Bardzo proszę http://www.zyxel.com/pl/pl/products_services/home-powerline_and_coax_adapters.shtml?t=c Sam używam 4225 w połączeniu z 4205 i mam na tym drugi dekoder do multiroom więc obciążenie dość spore (wifi nie daje rady) a na PLC śmiga dobrze. Poleciłem dwóm innym osobom i od miesięcy używają bardzo zadowoleni. BTW co za troll mnie tu minusuje?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...