patryk0493 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Witam,szukam karty dźwiękowej do ~600zł do PC/laptopa, jak najlepszego stosunku do jakości, nie chciałbym przepłacać za szczątkowy wzrost jakości. Muzyki będę słuchał na słuchawkach Beyerdynamic Custom One Pro, będzie to na pewno szeroki zakres repertuaru - tutaj muszą być jak najbardziej neutralne. Mile widziany sprzęt na USB ze względu na laptopa, na którym także często będę chciał korzystać, lecz jeśli bezkonkurencyjnie lepszy zakup będzie karty wewnętrznej to zrezygnuję z zewnętrznej.Jeśli chodzi o wewnętrzną chciałbym, aby posiadała złącze PCI ze względu na położenie (jeśli tylko ta z PCI-E będzie warta ceny można z tego zrezygnować). Tutaj nie mam dużo propozycji nasuwa mi się tylko Asus XONAR Essence ST lub Asus XONAR D2/PM.Z sprzętu zewnętrznego na mam nic do pokazania, gdyż chyba takowego sprzętu w tej cenia nie ma (pewnie się mylę).Czekam na pomoc w wyborze.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 W Twoim przypadku najlepiej będzie zakupić DAC.Tutaj znajdziesz informację co, jakie i za ile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Dokładnie, DAC najlepszy i najbardziej uniwersalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...