matrix1 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mam problem z rusałką na geforca FX mam właśnie iego wersjie 5200 i niewiem czemu za każdym razem jak ją instaluje i włączam pokazuje mi sie błąd tej aplikacji czym to może byc spowodowane mam Winxp i oczywiście DX9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A na radkach biega spox :lol: Nie wiem, może ruchałke tylko na wyższych modelach fx można obejrzeć????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam problem z rusałką na geforca FX mam właśnie iego wersjie 5200 i niewiem czemu za każdym razem jak ją instaluje i włączam pokazuje mi sie błąd tej aplikacji czym to może byc spowodowane mam Winxp i oczywiście DX9 moze masz uszkodzony plik :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A jakich sterow uzywasz :?: Jak mialem na 3 dni Winfasta FX5600Ultra, to rusalka bez problemu smigala (takze w wersji Ultra) na sterach 44.03 i 44.65 - na innych nie testowalem... Demko da sie tez uruchomic na moim Ti4200, ale chodzi to kiepsko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...