Kicha Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Mam nadzieje ,że pewna osoba z tego forum nie będzie czuła się zawiedziona iż ta obudowa trafiła w moje ręce :) . Jest to może i gotowiec ,ale nigdy nie miałem cierpliwości do składania kompa tak aby cieszył oko. Dlatego narazie jestem zadowolony lecz nie w 100 %. Brakuje jeszcze kilku szczegółów . A oto i całość w detalach:- Lian li Q06- Asus Maximus VI Impact- Asus R9 290 DirectCUII OC- Crucial Balistic- Thermalright Macho 120 + Enermax Apollish RedNiestety zamówiłem kilka sztuk przedłużaczy do zasilacza w kolorach czarnym i czerwonym i okazało się iż te do karty graficznej są fatalnie wykonane i musze je oddać. Teraz szukam kogoś kto byłby wstanie wykonać mi oploty na obecnych kabelkach albo wykonał zupełnie nowe. Dlatego na chwile obecną nie jestem w 100 % zadowolony :). Jak to mówią " Diabeł tkwi w szczegółach "Pochwały i słowa krytyki mile widziane . Pozdrawiam Edytowane 12 Maja 2014 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Pierwsze dzieło... Co zrobiłeś samodzielnie? no poza przykręceniem płyty i włożeniem k. graficznej ;) Pytanie jest najbardziej poważne, jak napisałeś, diabeł tkwi w szczegółach, te potrafią umknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Mój błąd zle sformułowałem tytuł i treść - przyznaje się :( . Fakt sam to nic nie zrobiłem oprócz skręcenia i dołożenia wentyla hehe. Ogólnie chodzi mi o sam wygląd całości . Bo nie ukrywam ,że nie miałem nigdy cierpliwości przy składaniu kompa nie mówiąc już o tym aby po złożeniu jeszcze to jakoś wyglądało. Więc zmieniam tytuł i jeśli temat nie pasuje w tym miejscu to prosiłbym o umieszczenie go w odpowiednim miejscu. :) . Mea Culpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 No to rękawy do góry i chociaż oploty zrób sam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Jeśli o mnie chodzi, niech jest tutaj, może ogarniesz zasilanie grafiki i będzie "wkład własny" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Postaram sie tylko przy miesiecznej coreczce bedzie z czasem ciezko hihi. Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Zapewniam cię, że łatwiej niż z roczną ;) No chyba że karmisz piersią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modyfikator Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 hahaha ten obrusik miszcz! A serio to jest fajna obudowa, chociaz nie podoba mi sie ze karta tak wystaje na pol metra, to raczej sie nadaje do krotszych kart, chociaz co kto lubi:) Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) No karta wystaje niestety bo ma to uciagnac nowe gry. A co do obrusika - jaka obudowa taki obrusik :-). Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Maja 2014 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Przeoczyłem temat bo w dziale modyfikacje. Tutaj raczej się nie zamieszczało modów bez użycia szlifierki :) Wyszło ok. Sam już tęsknię za tą obudową. Byłem z niej bardzo zadowolony. Edytowane 24 Maja 2014 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 aerial ale szlifierka byla uzyta wkoncu sam wycinales kawalek od sledzi trzymajacych karte graficzna :-). Narazie czekam az bede miec troszke wiecej wolnego czasu to postaram sie zrobic sam jakis oplot. Ciekawe jak mi to wyjdzie :) Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...