Saimon122 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Witajcie od 2 dni mam wielki problem- Wstałem rano włączyłem komputer wszystko jak zawsze ok, włączyłem internet chce wejść na youtube posłuchać muzyki a tu bum : komunikat "Your Flash Player may be out of date. Please update to continue. Myślę czemu nie daje update i mój antywirus zaczyna błyskać że strona jest zarażona. Nie jestem w stanie nic zrobić na początku nie mogłem wejść na youtube teraz już blokuje mi wszystko. Nie moge nawet wpisać nic w google bo pisze mi niby ze nie mam internetu. Czasem jak wpisze dokładny adres strony w przeglądarce załapie i wejdzie ale po chwili znów blokada i your flash player out of date blabla. Dziś to samo dopadło drugi komputer podłączony pod ten sam router. Próbowałem używać wszystkich dostępnych antywirusów jak i stron do skanowania typu eset. Nic nie wykrywa tak jakby go w ogóle nie było. Nie wiem co zrobić proszę was o pomoc. Przepraszam za chaotyczny opis ale nie pisałem tego będąc u siebie bo nie jestem w stanie w ogóle użyć neta u siebie. e: zapomniałem dopisać że problem jest na każdej przeglądarce opera/mozilka/chrom/ dopadło nawet explorera. Edytowane 13 Maja 2014 przez Saimon122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2014 Masz zainfekowany router, zmien haslo do routera, ustaw poprawne dnsy, wylacz mozliwosc logowania sie do panelu z internetu. W razie dalszych problemow wgraj najnowszy firmware. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...