Skocz do zawartości
azyl

Kingpin

Rekomendowane odpowiedzi

czy gral ktos z was w kngpina ?

ja mialem nieszczescie grac w ta "gre"

przy nstalacji program prosi o wpisaniekodu gry

wpisalem pare zer i zaczela sie instalacja

niestety przy probie deinstalacji program rowniez prosi o kod ( key ) a zera go nie zadawalaja

nie oge znalezc na plycie tego kodu a chce wyinstalowac ta gre

blagam o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy gral ktos z was w kngpina ?

ja mialem nieszczescie grac w ta "gre" 

przy nstalacji  program prosi o wpisaniekodu gry

wpisalem pare zer i zaczela sie instalacja

niestety przy probie deinstalacji program rowniez prosi o kod ( key ) a zera go nie zadawalaja 

nie oge znalezc na plycie tego kodu  a chce wyinstalowac ta gre 

blagam o pomoc

No to recznie usun katalog gry i wpisy z rejestru

A co do wieku gościa , to napewno kingpin nie jest starszy od niego , ta gra ma max. 3-4 lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka nie ma czegos takiego jak cd key , wiem bo mam orginala :)

a kod ktory podawales wymagany jest tylko jesli wybiezesz mala ilosc krwi itd. po to zeby dzieci nie mogly sobie tego zmienic, i w tym przypadku powinien pasowac kod jaki wybrales podczas instalacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To uż kolejna gra, gdzie są problemy ( tylko mi tutaj nie wyjeżdżać z ATI ;)). Grę spatchowałem do wersjii 1.21, ale niestety- jak nie było tekstur, tak i nie ma. Bawiłem się w różny config wyświetlania grafiki, alenic to nie dało. Tekstury są w katalogu z grą na 100% ( sprawdziłem). Pod Win ME i XP nie ma różnicy. Jakieś sugestie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez cos takiego mialem na tnt i na gf wiec to napewno nie wina ati tylko samej gry.... nie pamietam dokladnie jak sie roazwiazywalo ten problem ( to bylo dawno temu), ale cos mi sie wydaje ze trzeba poprostu wylaczyc przemoc ( reinstallka + opcja bez przemocy) moze pomoze ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez cos takiego mialem na tnt i na gf wiec to napewno nie wina ati tylko samej gry.... nie pamietam dokladnie jak sie roazwiazywalo ten problem ( to bylo dawno temu), ale cos mi sie wydaje ze trzeba poprostu wylaczyc przemoc ( reinstallka + opcja bez przemocy) moze pomoze ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Kingpina mam (oryginala z CDA 8) ) ale nie wiem czy warto bawić się w mody na tą gre. Po co? I tak ameryki nikt nie odkryje bo o jedno chodzi:

rozwal łomem koledze łeb tak bym wiadro krwi utoczył

Mnie to nie kręci :?

P.S. Muza tej gry jest B O S K A (przypomne tylko że pochodzi z albumu Cypress Hill - IV)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi