azyl Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czy gral ktos z was w kngpina ? ja mialem nieszczescie grac w ta "gre" przy nstalacji program prosi o wpisaniekodu gry wpisalem pare zer i zaczela sie instalacja niestety przy probie deinstalacji program rowniez prosi o kod ( key ) a zera go nie zadawalaja nie oge znalezc na plycie tego kodu a chce wyinstalowac ta gre blagam o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Przecież ta gra jest chyba starsza od Ciebie :lol: BTW jedna z najlepszych gier tamtych czasów (grafika i dźwięk przedewszystkim) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czy gral ktos z was w kngpina ? ja mialem nieszczescie grac w ta "gre" przy nstalacji program prosi o wpisaniekodu gry wpisalem pare zer i zaczela sie instalacja niestety przy probie deinstalacji program rowniez prosi o kod ( key ) a zera go nie zadawalaja nie oge znalezc na plycie tego kodu a chce wyinstalowac ta gre blagam o pomoc No to recznie usun katalog gry i wpisy z rejestru A co do wieku gościa , to napewno kingpin nie jest starszy od niego , ta gra ma max. 3-4 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ahh kingpin co to byla za giera dla scislosci z 99' super mi sie w nia gralo extra !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 gierka nie ma czegos takiego jak cd key , wiem bo mam orginala :) a kod ktory podawales wymagany jest tylko jesli wybiezesz mala ilosc krwi itd. po to zeby dzieci nie mogly sobie tego zmienic, i w tym przypadku powinien pasowac kod jaki wybrales podczas instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 (grafika i dźwięk przedewszystkim) 8) Cypress, cypress, cypress hill, cy - cy cypress cypress hill!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ale na lanie szalałem z miotaczem :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 To uż kolejna gra, gdzie są problemy ( tylko mi tutaj nie wyjeżdżać z ATI ;)). Grę spatchowałem do wersjii 1.21, ale niestety- jak nie było tekstur, tak i nie ma. Bawiłem się w różny config wyświetlania grafiki, alenic to nie dało. Tekstury są w katalogu z grą na 100% ( sprawdziłem). Pod Win ME i XP nie ma różnicy. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 niedopracowane stery ati ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Może i racja, choć dawno w to grałem, to "efekt" braku tekstur już kiedyś widziałem, tylko nie pamiętam na jakim sprzecie ( raczej nie ATI i Pover VR). Ktoś miał taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Tez cos takiego mialem na tnt i na gf wiec to napewno nie wina ati tylko samej gry.... nie pamietam dokladnie jak sie roazwiazywalo ten problem ( to bylo dawno temu), ale cos mi sie wydaje ze trzeba poprostu wylaczyc przemoc ( reinstallka + opcja bez przemocy) moze pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Tez cos takiego mialem na tnt i na gf wiec to napewno nie wina ati tylko samej gry.... nie pamietam dokladnie jak sie roazwiazywalo ten problem ( to bylo dawno temu), ale cos mi sie wydaje ze trzeba poprostu wylaczyc przemoc ( reinstallka + opcja bez przemocy) moze pomoze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 dziwna sprawa mi na radeonie 9000 chodzi dobrze bez paczy, hmmmm moze inne stery pomoga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 A jakie masz stery? Ja w tym momencie mam 3.6, moze przejdę na 3.7, jakby to coś dało, ale nie chce mi isę znowu konfigurować karty;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 wlasnie sprawdzilem na cat 3.7 i jest ok zero bledow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 No to mam najnowsze Omegi oparte na Catalys 3.8.5 i to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 slayer tak OT dlaczego nie opylisz tego radka 9600tx jako super sprawnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 link do plików tylko 11mb http://method.gamedesign.net/ trzeba mieć kingpina miłej :twisted: gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 hehehe troche późno ten mod wydany..... :wink: przez co sam nie wiem nawet gdzie kingpina podziałem... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja Kingpina mam (oryginala z CDA 8) ) ale nie wiem czy warto bawić się w mody na tą gre. Po co? I tak ameryki nikt nie odkryje bo o jedno chodzi: rozwal łomem koledze łeb tak bym wiadro krwi utoczył Mnie to nie kręci :? P.S. Muza tej gry jest B O S K A (przypomne tylko że pochodzi z albumu Cypress Hill - IV) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krick Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Ale gdzie mozna ja dostać lub zassac z neta. Mialem kiedyś ja lecz komus pozyczylem i juz do mnie nie wrocila. Mam ochotę porozwalac troche glów i przydala by mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 udalo sie komus uruchomic na 7 64bit? wywala mi blad, ze program przestal dzialac. zaraz po zaladowaniu intra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 na 32b mi dziala. spoko gierka, najlepsze sa teksty :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 czyli jak zwykle winny jest windows ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 najwyzej kup jakas edycje na gog.com tam sa gierki lekko odswiezane i powinna smigac http://www.gog.com/en/gamecard/kingpin_life_of_crime Windows XP & Windows Vista (32 & 64 bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...