Shadowaty Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Witam. Zainstalowałem dzisiaj Win 8.1 Pro 64 bit, przesiadając się z Visty. Od razu po starcie systemu zabrałem się za pobieranie sterowników, a mianowicie do karty graficznej 9800gt ( czekam na upgrade komputera jeszcze około miesiąc i muszę się na tym gracie męczyć ;/ ). Pobrałem najnowsze sterowniki dla mojego systemu. Podczas instalacji nastąpił jednak błąd - komputer jakby się zawiesił, widać było czysty pulpit (razem z paskiem zadań oraz ikonami), brak myszki i jakichkolwiek reakcji. Zresetowałem komputer. Windows normalnie się włącza, lecz gdy ma dojść do momentu logowania pojawia się tylko pusty ekran w kolorze wybranym przy instalacji. Kilka razy stawiałem system na nowo, instalując różne sterowniki do karty lecz efekt zawsze był ten sam - komputer zawieszał się, a jeżeli nie to po restarcie pojawiał się opisany wyżej pusty ekran. Bez zainstalowanych sterowników komputer chodzi normalnie. Kompletnie nie wiem co robić, ma ktoś jakiś pomysł jak zainstalować te sterowniki ? A może ktoś miał podobny problem ? Bardzo proszę o pomoc Sprzęt Core 2 Duo E8400 9800gt 4gb ram Ga-ep43-sel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Co jest w event logu systemu i aplikacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowaty Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) W załączniku ;) Od góry aplikacje, system niżej. logi.txt Edytowane 15 Maja 2014 przez Shadowaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowaty Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 ref Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 1. Logi bez treści eventu nadają się - niech pomyślę - do niczego. 2. A przeglądałeś je, czy masz nadzieję, że ktoś zrobi to za Ciebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...