Skocz do zawartości
Shadowaty

Windows 8 pusty ekran

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zainstalowałem dzisiaj Win 8.1 Pro 64 bit, przesiadając się z Visty. Od razu po starcie systemu zabrałem się za pobieranie sterowników, a mianowicie do karty graficznej 9800gt ( czekam na upgrade komputera jeszcze około miesiąc i muszę się na tym gracie męczyć ;/ ). Pobrałem najnowsze sterowniki dla mojego systemu. Podczas instalacji nastąpił jednak błąd - komputer jakby się zawiesił, widać było czysty pulpit (razem z paskiem zadań oraz ikonami), brak myszki i jakichkolwiek reakcji. Zresetowałem komputer. Windows normalnie się włącza, lecz gdy ma dojść do momentu logowania pojawia się tylko pusty ekran w kolorze wybranym przy instalacji. Kilka razy stawiałem system na nowo, instalując różne sterowniki do karty lecz efekt zawsze był ten sam - komputer zawieszał się, a jeżeli nie to po restarcie pojawiał się opisany wyżej pusty ekran. Bez zainstalowanych sterowników komputer chodzi normalnie. Kompletnie nie wiem co robić, ma ktoś jakiś pomysł jak zainstalować te sterowniki ? A może ktoś miał podobny problem ? Bardzo proszę o pomoc

Sprzęt

Core 2 Duo E8400

9800gt

4gb ram

Ga-ep43-sel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi