age_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mojemu kumplowi zabraklo 3 pkt. zeby dostac sie na U.M.K Chce sie odwolac ale nie wie jak to zrobic - macie jakies pomysly? I czy jest to w ogole mozliwe? Licze na szybka pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 stoi na straconej pozycji IMHO nic nie zdziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Straconej pozycji? Z brakującymi 3 punktami? Jakiś czas temu dwójka moich znajomych złożyła odwołanie i zostali przyjęci na AE... Nie pamiętam ile punktów im brakowało, ale trochę tego było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
age_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 no ok - ale mi chodzi o to tak wyglada takie odwolanie!!!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 no normalnie: chce prosic, zwracam sie bla ala... niema sensu, rownie dobrze mozna zadac pytanie jak odwolac sie od decyzji boga... czasem dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja bym liczyl na 2 [sierpniowo-wrzesniowy] nabor :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 w dziekanacie Sympatyczne Panie Ci powiedza co napisac wez tylko kartke i dlugopis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Buahahah dobrze powiedziane- sympatycznie :D ale faktycznie jezeli jest sie milym ma sie sczescie i wlasnie jest zacmienie slonca w wilgotnosc sciulki nie przekracza 30 % to mozna sie czegos dowiedziec w dziekanacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Straconej pozycji? Z brakującymi 3 punktami? Jakiś czas temu dwójka moich znajomych złożyła odwołanie i zostali przyjęci na AE... Nie pamiętam ile punktów im brakowało, ale trochę tego było.Wsyzstko zależy o ilu przyjmowali. Bo równie dobrze możę być 30 ptk, jak i 100. Jesli przyjmowali od ok. 80-90 to ma spore szanse. Warto się czasem powołać na trudną sytuację w rodzinie i fakt iż jesteś jedyną osobą która ma szanse uzyskać wyższe wykształcenie i dzięki temu poprawić byt rodziny. Trochę kitu nie zaszkodzi (ale bez przesady).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 NAJWAZNIEJSZY JEST ZALACZNIK DO ODWOLANIA :twisted: a tak na serio nie wiem jak jest na umk ale moge ci powiedziec jak bylo na UG jak startowalem na psychologie 3 lata temu Byl egzam z polaka biologii i historii + rozumienie tekstu :P dostalismy kazdy po jednym arkuszu do wypelmiania odpowiedzi jak sie pomyliles to twoja strata - nie mozna juz bylo poprawic ani poprosic o nowy arkusz - no i ja sie pomylilem - zamiast odpowiedzi na pytanie 3 dac w kratce do 3 ja dalem do 4 - dzieki temu stracilem 1,25 pnkta bo za poprawna byl 1 a za niepoprawna bylo - 0,25 co wiecej tego pytania 4 bylem 100 % pewny :/ ale zjebalem :) Jak wracalem z egzamu to sobie zartowalem ze napewno nie dostane sie przez to jedno pytanie :PPP jakie bylo moje zaskoczenie kiedy soie okazalo ze sie nie dostalem przez brakujacy 1.25 setnych :PPPPPP dostalem ladne zawiadomienie ze nie dostalem sie z braku miejsc no ale sobie mysle 1.25 brakowalo to mnie na 100 % przyjma - chociaz na wolnego sluchacza jeszcze na dodatek umotywowalem swoje odwolanie niemoznoscia poprawienia zlego wpisu do arkusza egzaminacyjnego (dowodem bylo to ze probowalem bezskutecznie wydrapac zla odpowiedz - bylo to widac na arkuszu) I siedze sobie zadowolony i czekam na decyzje (troche mnie zmartwila tylko jedna pani sekratarka w dziekanacie ktora mi dala wprost do zrozumienia ze bez odpowiedniej lapowki sie nie dostane - powiedziala ze tu jest panstwo w panstwie i bez znajomosci albo innych staran sie nie dostane) No i pod koniec wakacji odkazalo sie ze sie nie dostalem ani z odwolania ani na wolnego sluchacza - ledwo zdazylem zlozyc papiery na politologie do UMK zaoczna i sie dostalem - i tam zostalem. Tak wiec nie bylbym na miejscu twojego kolegi takim optymista - lepiej niehc sobie czegos na wszelki wypadek szuka - nie wiem moze w toruniu jest inaczej ale z moich doswiadczen wynika ze z odwolania jak sie nie ma znajomosci i grubego portfela sie nie dostaniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...