WitoldGTR Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Witam. Mam problem z instalacją systemu Windows 8.1 na laptopie MSI FX600. W czasie procesu wyskoczył bluescreen i laptop się wyłączył. Podejście drugie przyniosło mi taki komunikat -> https://dl.dropboxusercontent.com/u/64621156/20140517_143335.jpg. Spróbowałem również stworzyć bootowalny pendrive z tej samej płyty, niestety, pojawia się błąd 0x80070570 i instalacja nie może być ukończona. Próbowałem szukać rozwiązań na internecie, większość sugerowała użycie opcji "Napraw ten komputer" - w moim przypadku nawet to nie pomaga, gdyż laptop jest teraz pozbawiony systemu. "Ósemkę" wgrywałem na 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Formatowałeś wcześniej partycję z Win 7? Jak nie to zrób to teraz i jeszcze raz spróbuj zainstalować Win 8.1 . Dysk i pamięć sprawne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitoldGTR Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Wyczyściłem partycję i wybrałem tą, na która chciałem zainstalować 8.1. Dysk i pamięć muszą być sprawne, kilka godzin temu laptop jeszcze był normalnie używany. Edycja: Przed chwilą ostatecznie udało mi się wgrać system, po uprzednim wyczyszczeniu oraz przywróceniu BIOS'a do ustawień domyślnych. Edytowane 17 Maja 2014 przez WitoldGTR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...