Skocz do zawartości
PelePele

k. graficzna - GTX660 czy GTX550ti?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Mam pytanie którą kartę graficzną wybrać? Asus GeForce GTX660 2GB 192bit DirectCu II OC Gd5 czy moze Evga GeForce GTX550 Ti 2GB GDDR5?

Proszę o odpowiedź. Jeżeli chodzi o moją stara karte graficzną to jest to Gigabyte GeForce GTX 460 jak można to chciałbym żebyście mi od razu powiedzieli  ile może być warta i czy ktoś by wgl ją jeszcze kupił (żadnych uszkodzeń pracuje idealnie) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komputer mam dobry niedawno wymienialem sporo czesci i zostala wlasnie karta na ktora uzbieralem ;) Mam zamiar grac w rozdzielczosci 1920x1080. Inne parametry to takie jak i5 4440 plyta głowna  msi B85-G43 4gb ramu ale mylse tez o zakupie drugich 4 obudowa to Spc Brutus m23. Chciałbym pograc w ajkiegos bf4 na wysokich/ultra jakos tak bo obecie na niskich mam nawet drobne lagi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTX550Ti nie ma sensu brać , to staroć w dodatku słaby .

Bod BF4 warto brać R9 270 ew. dołożyć do R9 270X .

Choć granie w BF4 na Ultra na R9 270X nie bardzo da radę , ilość fps nie będzie zadowalająca .

Do grania w BF4 na Ultra i FHD to by się R9 290 czy podobne karty przydały .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest teraz dobrą opcją, bo z jej zakupem otrzymujesz kod na grę Watch Dogs.

gando: tylko nie wersja PH. Za troszkę więcej da się kupić GTX 660 z DCUII:

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx660-2gb-ddr5-px-192bit-2dvi-hdmi-dp-gtx660-dc2o-2gd5-518681/

To, mimo wszystko efektywniej działający układ chłodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi