lopik_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 kupiłem Głośniki Creativa 4.1. 4400 i mi tylne nie grają na 98 a na xp grają mam ściągnięte stery z netu myśle że to morze być tym że na xpeku się ustawia w panelu sterowania np.głośniki stereo czy głośniki 4.1 itd. pomurzcie albo powiedzcie dgzie w 98 się coś takiego ustawia albo jeszcze inne sterowniki HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vKrzychoo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tesz za tydzień kupuje te głośniki, ciekaw jestem czy wszystkie mają problem z 98? a jak się sprawują tak ogólnie? nie charczy subwoofer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 moze odwrotnie kabelki polaczyles? albo gdzies sie urwalo cos? btw.za ile je kupiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tesz za tydzień kupuje te głośniki, ciekaw jestem czy wszystkie mają problem z 98? a jak się sprawują tak ogólnie? nie charczy subwoofer? są po prostu COOL polecam każdemu kto chce mieć dobry dźwięk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 moze odwrotnie kabelki polaczyles? albo gdzies sie urwalo cos? btw.za ile je kupiles? Podłączone jest wszystko dobrze na 100% A kupiłem je w komputroniku za 250zł ale tu są tańsze www.balta.pl i mniejsze oszty przesyłki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 powiedzcie dgzie w 98 się coś takiego ustawia Panel sterowania > multimedia > audio > odtwarzanie > zaawansowane właściwości. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mam te głośniki + sblive i naprawde świetnie to gra 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja kupielm w pazdzierniku sbaudigy+5.1 tez creative w zestawie za 500 i tez mi gutes gra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...