SpeedyBangBong Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Witam, otóż mierzę się z problemem dotyczącym mojej karty, mianowicie MSI HD7970, po włożeniu do komputera (tak, na pewno podpiąłem do zasilacza - 8 pin (6+2) oraz 6 pin) ekran pozostaje czarny i słychać jedno długie beep i trzy krótkie a po dłuższej chwili jeszcze dwa bardzo krótkie (?). Sprzęt jest w podpisie a BIOS zaktualizowałem do najnowszej wersji. Jeden dziwny objaw to jeden wentylator działa normalnie a drugi jakby tylko lekko drgał. Edytowane 19 Maja 2014 przez SpeedyBangBong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 To sprawdź sobie co oznaczają te bipnięcia. Na inne karcie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Nie widzi karty/uszkodzona. Sprawdź ją w innym kompie. Wsadź sobie inną kartę. Jedno z dwojga prawdę powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeedyBangBong Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Błąd pamięci to jest, sprawdziłem już wcześniej, tylko zapomniałem napisać, tyle, że powinna być sprawna. W innym komputerze jest to samo a wsadziłem poprzednią kartę i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...