bigczaro@wppl Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) witam od 6dni posiadam windowsa 8.1 Pro oryginal oczywiscie od 3 dni strasznie komputer sie zacina a mianowicie uzywam google chrome i przy uruchamianiu np zawsze mam ok 12 zakladek widze jak komputer sie zatrzymuje...nastepnie jak juz wszystkie karty otworzy i wlacze jakis film na YT przy przerzucaniu zakladek strasznie zacina glos obraz wogole caly pc....rozgladalem sie po google i sa jakies artykuly w 100% po angielsku i zwiazane z win 7 znalazlem cos z tymi opoznieniami dodaje link jak to u mnie wyglada sterowniki wszystkie mam sciagniete ze stron producentow a w tym programie pisze ze z nimi cos jest nie tak...prosilbym o jakies rady....http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b53781c28.html ZASILACZ: XFX 850 ProPROCESOR: i5 4670kPŁYTA GŁÓWNA: Gigabyte Z87X-UD3HPAMIĘĆ: Corsair Vengance 1600 x2 4GBDYSK: Kingston VS 300 120GBKARTA GRAFICZNA: Inno3D GTX 780 iChill HerculezNAPĘDY: brakDODATKOWE URZĄDZENIA: SYSTEM OPERACYJNY: Windows 8.1 Pro Edytowane 19 Maja 2014 przez bigczaro@wppl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Też mam problem z dźwiękiem w 8. Co ciekawe DPC Latency Checker nie przekracza 1000. Najłatwiej sprawdzić klikając szybko wielokrotnie na suwak głośności jeśli ma się włączone dźwięki systemu, pojawia się wtedy trzeszczenie i zniekształcenia. Problemu nie rozwiązałem a mam go na kompie z sygnatury oraz laptopie lenovo g500 (8 32bit oraz 8.1 64bit) Zaczynam się zastanawiać czy to faktycznie błąd czy za dużo wymagam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...