Skocz do zawartości
bigczaro@wppl

DPC Latency karta dzwiekowa przerywa czy wina sterownikow?

Rekomendowane odpowiedzi

witam od 6dni posiadam windowsa 8.1 Pro oryginal oczywiscie od 3 dni strasznie komputer sie zacina a mianowicie uzywam google chrome i przy uruchamianiu np zawsze mam ok 12 zakladek widze jak komputer sie zatrzymuje...nastepnie jak juz wszystkie karty otworzy i wlacze jakis film na YT przy przerzucaniu zakladek strasznie zacina glos obraz wogole caly pc....rozgladalem sie po google i sa jakies artykuly w 100% po angielsku i zwiazane z win 7 znalazlem cos z tymi opoznieniami dodaje link jak to u mnie wyglada sterowniki wszystkie mam sciagniete ze stron producentow a w tym programie pisze ze z nimi cos jest nie tak...prosilbym o jakies rady....

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b53781c28.html

ZASILACZ: XFX 850 Pro
PROCESOR: i5 4670k
PŁYTA GŁÓWNA: Gigabyte Z87X-UD3H
PAMIĘĆ: Corsair Vengance 1600 x2 4GB
DYSK: Kingston VS 300 120GB
KARTA GRAFICZNA: Inno3D GTX 780 iChill Herculez
NAPĘDY: brak
DODATKOWE URZĄDZENIA:
SYSTEM OPERACYJNY: Windows 8.1 Pro

Edytowane przez bigczaro@wppl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam problem z dźwiękiem w 8. Co ciekawe DPC Latency Checker nie przekracza 1000. Najłatwiej sprawdzić klikając szybko wielokrotnie na suwak głośności jeśli ma się włączone dźwięki systemu, pojawia się wtedy trzeszczenie i zniekształcenia. Problemu nie rozwiązałem a mam go na kompie z sygnatury oraz laptopie lenovo g500 (8 32bit oraz 8.1 64bit) Zaczynam się zastanawiać czy to faktycznie błąd czy za dużo wymagam ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi