MaryGave Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Witam chciałbym zakupić jakiegoś fajnego pada do 50 zł głównie gram w Dark Souls 2 i właśnie by najlepiej się w tą grę nim grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Fajny pad do kompa nazywa się: Bezprzewodowy kontroler konsoli Xbox 360 do systemu Windows Wyrzucanie 50 zł na jakiś chiński szajs to grzech. Każdy ci tutaj to powie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Wolę 100x bardziej wersję na kablu:) (mam obie) Bezprzewodówkę zawsze wciskam żonie, dla mnie akumulatorki od spodu wymuszają nienaturalne ułożenie palców: mały/serdeczny. Pewnie zależy to od wielkości dłoni;) Z cała resztą się zgadzam:) Chociaż długo jechałem na chińszczyźnie+ emulacja pada....problem jest jednak że nie wszędzie to działało/działało poprawnie... A tak podpinasz i zawsze śmiga:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Proponuję dołożyć kilka złotych i kupić tego pada: http://allegro.pl/gamepad-speedlink-xeox-pro-analog-pc-nowy-model-i4234230748.html Mam go od ponad roku i jest bardzo wygodny, wszystko działa jak należy i nie ma z nim problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Speedlink,...? :> Jak już to Saitek V1/V3 rumble. Ale w niektórych grach trzeba stosować xinput. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Niestety prawda jest taka że trzeba emulować co nie zawsze się sprawdza. Już lepiej dolożyc i kupić na kablu. Koszt nawet 90 zł jak się dobeze poszuka. Ja za swój dałem 99 zł. Jedyna wada tego pada to stary krzyżak, ale wersje z nowych też niełatwo dostac i kosztuje więcej. Bierz pada X360 przewodowego . Bezprzewodowy jest za cieżki i do tego droższy. No i akumulatorki, które trzeba ładować co jest dla mnie nieporozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Też mam i mogę polecić pada od xbox-a. Ogólnie mam wersję przewodową do PC i bezprzewodową w X360. Bateria w padzie bezprzewodowym trzyma tydzień, dwa. Zależy ile grasz i czy masz wibracje włączone. Cięższy jest to fakt, ale mi to w ogóle nie przeszkadza - ręce się nie męczą - i nawet wole chyba cięższy - stabilniejszy. Natomiast dla mnie sporym problemem w padzie bezprzewodowym jest koszyk na baterie. W wersji przewodowej trzymałem w tym miejscu palce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Ja tam z bezprzewodowego Xklockowego jestem zadowolony. Nie czuję jakoś żeby jego waga przeszkadzała, a wspomnianego saiteka miałem, kabel, lekki ok. Fajnie. A akumulatorki żadna tragedia jak się eneloopy wsadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Eneloopy w xklockowym wytrzymują około 40h gry (wtedy dopiero pad sygnalizuje, że trzeba baterie naładować, aczkolwiek działa nadal przez 1-2h). Czyli 3-4 dni bez problemu (i to dosyć sporego użytkowania - po 10-12h dziennie) ;) No i kompatybilność praktycznie z każdą dostępną na rynku grą.EDIT: Generalnie to do 60-70 zł powinno się dać wyrwać na allegro wersję kablową do PC pada z x360. Sam taką sprzedałem jakiś czas temu za 70 pln. Pad miał 3 lata i nadal działał jak nowy. Wymieniłem na bezprzewodowy, bo mi przeszkadzało ciągnięcie kabla przez cały pokój, żeby sobie zagrać przed TV :P A i może taka subiektywna opinia, ale model kablowy ma mocniejsze wibracje ;> Edytowane 21 Maja 2014 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Dokładnie, u mnie to daje ok m-ca ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...