markudella Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Witam, czy same druty/zaczepy do mocowania wentylatora do coolera cpu są w ogóle w sprzedaży? Pogubiłem te, ktore były z zestawie, szukam nowych w sieci, ale nie mogę znaleźć, pomoże mi ktoś namierzyć jakiś sklep? Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 zamiast bawić się w jakieś niepewne druciki, zainwestuj w tzw. trytytki. Łatwo, prosto, tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 http://allegro.pl/scythe-fan-12cm-clip-type-a-do-went-120x120x25-i4184309806.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 zamiast bawić się w jakieś niepewne druciki, zainwestuj w tzw. trytytki. Łatwo, prosto, tanio. I czasem problematycznie jeśli chodzi o mocowanie wentylatorów o dziwnych uchwytach/ramkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Witam, czy same druty/zaczepy do mocowania wentylatora do coolera cpu są w ogóle w sprzedaży? Pogubiłem te, ktore były z zestawie, szukam nowych w sieci, ale nie mogę znaleźć, pomoże mi ktoś namierzyć jakiś sklep? Pozdrawiam A nazwę coolera wróży dzisiaj Maciej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markudella Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) A nazwę coolera wróży dzisiaj Maciej? Przepraszam, zapomniałem napisać najistotniejszej rzeczy, niestety nie pamiętam nazwy coolera(komputer był kupowany kilka lat temu od znajomego). Jedyne co mam, to grafikę, może ktoś dojdzie do tego jakiej marki jest to cooler :> ? Wskazówka: podstawka LGA775. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2959ddecd81bc195.html Leon166, dzięki za namiar, nie wpadłem na to, żeby wpisywać "clip", próbowałem zaczepy/chwyty/spinki, nie znajdywało. Zmierzę grubość wiatraka do rowków, może znajdę coś odpowiedniego. Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie. Edytowane 24 Maja 2014 przez markudella Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Scythe Ninja2 Czyli clip'y, które podałem są idealne ;) Clip Type A Edytowane 24 Maja 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Scythe Ninja2 Czyli clip'y, które podałem są idealne ;) Clip Type A No to jestem ślepy bo ja widzę Ninja Mini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Mini ma wentyl 92mm, więc odpada na starcie. Poza tym ten na zdjęciu ma więcej finów niż mini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Mini ma wentyl 92mm, więc odpada na starcie. Poza tym ten na zdjęciu ma więcej finów niż mini. Jup, mówiłem że jestem ślepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Przepraszam, zapomniałem napisać najistotniejszej rzeczy No więc właśnie.... :) Ja już widzę że da się to zamontować na opaskach zacikowych takich jak podawali wyżej więc albo to, albo.... ... jak masz nadmiar gotówki to zamawiaj te blachy druty.... :) Edytowane 26 Maja 2014 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Autor już pisał, że sposób na opaski się sprawdza w poście #6 "Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markudella Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Dziękuję wszystkim za pomocne odpowiedzi, clipy udało mi się zamówić z linku Leona166, cooler to faktycznie ninja scythe 2, nie ma problemu z dostępnością tych zapinek. Miłego dnia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Autor już pisał, że sposób na opaski się sprawdza w poście #6 "Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie." fakt mój błąd nie doczytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...