Skocz do zawartości
markudella

Druty/zaczepy do mocowania wentylatora 120 mm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy same druty/zaczepy do mocowania wentylatora do coolera cpu są w ogóle w sprzedaży?

Pogubiłem te, ktore były z zestawie, szukam nowych w sieci, ale nie mogę znaleźć, pomoże mi ktoś namierzyć jakiś sklep?

Pozdrawiam

A nazwę coolera wróży dzisiaj Maciej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nazwę coolera wróży dzisiaj Maciej?

Przepraszam, zapomniałem napisać najistotniejszej rzeczy, niestety nie pamiętam nazwy coolera(komputer był kupowany kilka lat temu od znajomego).

Jedyne co mam, to grafikę, może ktoś dojdzie do tego jakiej marki jest to cooler :> ? Wskazówka: podstawka LGA775.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2959ddecd81bc195.html

Leon166, dzięki za namiar, nie wpadłem na to, żeby wpisywać "clip", próbowałem zaczepy/chwyty/spinki, nie znajdywało. Zmierzę grubość wiatraka do rowków, może znajdę coś odpowiedniego.

Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie.

Edytowane przez markudella

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, zapomniałem napisać najistotniejszej rzeczy

No więc właśnie.... :)

Ja już widzę że da się to zamontować na opaskach zacikowych

takich jak podawali wyżej więc albo to, albo....

... jak masz nadmiar gotówki to zamawiaj te blachy druty.... :)

Edytowane przez szpachla2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autor już pisał, że sposób na opaski się sprawdza w poście #6 "Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autor już pisał, że sposób na opaski się sprawdza w poście #6 "Finchy, sposób na trytki już testowałem, tak samo jak zwykły drut mocno zaciśnięty się sprawdza,chałupnicze sposoby jak najbardziej są dobre, ale chciałem zrobić, tak jak było pierwotnie."

fakt mój błąd nie doczytałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi