Frasier Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wiedziałem jaki dać tytuł :-). Sytuacja jest taka: Jest sobie obudowa z delikatnym podświetleniem przycisku Power i dość jaskrawą diodą sygnalizującą pracę dysku - komputer stoi tak, że to mnie irytowało. Postanowiłem zmienić podłączenie tak, że dioda sygnalizująca pracę dysku jest na stałe wyłączona, a praca dysku jest sygnalizowana poprzez "miganie" podświetlenia przycisku Power - znacznie łagodniejsze światło, w miejscu, które nie przeszkadza. Wszystko działa OK, tylko zastanawiam się, czy jest jakaś negatywna strona takiego podłączenia? Pytanie pewnie głupie, ale po prostu chcę wiedzieć, czy ktoś stosuje takie rozwiązanie i czy może ono czymś :"grozić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Nic się nie stanie. Moja obudowa Fractal Design R3 ma tylko jedną diodę i trzeba sobie wybrać czy ma służyć jako power czy sygnalizacja HDD. Ja wybrałem to drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...