Falcon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 W 4MAX jest promocja na Dynatron DC1206BM-O kosztuje jakies 149zł i w związku z tym mam pytanie, co myslicie o tym wentylu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Bardzo fajny ale pod warunkiem że zmienisz wentylator na trochę cichszy. Wiem z doświadczenia że 46.6Db to trochę za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Dobra wydajnosc , ale ten chałas można wymięknąć!!Widze że kapke tanszy niż jak ja kupowałem 8O. Ale jak masz go brac zastanów sie czy nie lepiej cos cichszego ew. mozesz fan mate dołaczyc .Ten cooler ma jedna wade: chałas!! Pozdrawiam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 thx, bylbym jeszcze wdzieczny za link z testem porównawczym . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Mam ten cooler, mysle ze warto bylo go kupic. Co do halasu to rzeczywiscie trudno sie bylo przyzwyczaic, naoliwilem go Mobilem 01 W-40 to troche sie wyciszyl (a moze to ja bardziej ogluchlem? :lol: ). Jednak od momentu jak zamontowalem w oudowie wiatrak 12cm 3000rpm sunona to Dynatrona nie slysze juz w ogole bo ten olbrzym to w halasowaniu jest nie do pobicia :wink: Poprzednim coolerem byl Volcano 2 i roznica temperatur miedzy nim a Dynatronem wyniosla ponad 15 stopni przy pelnym obciazeniu procka. Umozliwilo mi to uzyskanie stabilnego 1066 przy napieciu 1,85V, na Volcano 2 musialo byc ustawione 1,95V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 kulerek glosny i ja bym go nie bral, tylko wc zrobil na twoim miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...