Mikelos Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a da sie zmienic rozdzielczosc? bo ja mam 800x600 a na 17' to troche malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sangral Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam wszystkich jestem wytrawnym graczem Herosa 3 ,grałem z kumplami na jednym kompie zawsze. Chciałbym zagrać przez internet. Mam łącze 1 MBit więc powinno wystarczyć. Czekam na konkretne propozycje zagrania. Gadugadu 1997167 Email sangrall@interia.pl Pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sangral Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wkońcu umiem się już łączyć w internecie . Nawet wczoraj już rozegrałem potyczkę. Najlepsze jest to że gdy przeciwnik ma turę to ty możesz sobie wszystko przeglądać na mapie wchodzic do zamków tak żeby się nie nudziło pozatym zawsze jest dzwięk informacja o zmianie tury. Gra w sieci jest udoskonalona np. mozna pracować w windowsie robić cokolwiek innego w czasie gdy koś inny gra .Jeżeli nadejdzie twoja tura ekran sam się załacza. Ogółem rewelacja. Dla tych ludzi co chcą się połączyć :mur: :mur: :mur: :mur: Daję taką małą radę że przez same opcje tcpip w multiplayerze się nię połączą.Nie am takiej możliwości Potrzebny jest odpowiedni darmowy program który jest łącznikiem herosów Pozdrawiam wszystkich Zawsze można pytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Potrzebny jest odpowiedni darmowy program który jest łącznikiem herosów A nazwe on ma? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sangral Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Gamespy arcade. Tak naprawde jednak nie trzeba go używać. Wystarczy tylko skopiować cracka 32 do głównego katalogu i można łączyć się przez TCP ip.Gram cały czas grono ludzi z którymi się łącze rośnie z dnia na dzień kontakty. Zapraszam na moje gadugadu 1997167 mam cały czas włączone ale tryb niewidoczny wiec proszę pytać na niewidocznym. Gra w sieci jest dużo lepsza niz w pare osob na jednym kompie Zapraszam pisać do mnie ,zawsze nowy kontak i najważniejsze gracz w herosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 to moze troche z innej beczki...mam problem z 1 misja w pierwszej kampanii Wake of Gods. moze to zabrzmi lamersko ale nie wiem w ktorym kwadracie zostawic pacanta i gdzie sie schowac...czy moglbym prosic o jakies wytyczne? mapy nie da sie otworzyc w edytorze bo...jej tam nie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 moze mi ktos podac działającego linka do wersji 3,57f (3.58f szwankuje) mam herosa 3 ( trzy czesci na jednej płycie) i wiem zeby zainstalowac woga trzeba miec dodatek typu heroes.exe (wersja 1.0.25 czy cos podobnego) gdy chcciałem zainstalowac wersje 3.58f dzis nie wykrywa H3 shadow w rejestrze systemu WTF?? pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 ja tez che grac w necie zglaszac sie na gg: 7265207 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek83 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Nie wiecie nawet jak cenna jest czesc trzecia Herosów http://www.gram.pl/sklep_uzywka.asp?id=1574 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 heheh drogie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pozwólcie zapytać o H.M&M 3 Pierwszy raz zaczynam grać w H of M&M III, i mam naprawdę dość. W pierwszej misji atakuje mnie gość z wampirzymi lordami. Odradzają się oni cały czas, co czyni walkę z nimi beznadziejną. Czy można ich jakoś ukatrupić ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc !! P.S. Misja w którą gram, to "Poszukiwanie Graala" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=35980 tutaj pytaj Posty przeniesione z topicu o HoM&MV. costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wie ktoś dlaczego laptop z WIN98SE nie chce się połączyć herosem z kompem WINXP PRO ? Laptop ma adres nadany przez router a komputer korzysta z Hamachi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 bo moze nie sa w tej samej sieci/grupie w hamachi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 bo moze nie sa w tej samej sieci/grupie w hamachi? można jaśniej ? laptop nie ma hamachi bo nie może mieć, ten program działa pod XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gra ktoś w tą gre przez net chętnie bym się dołączył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 można jaśniej ? laptop nie ma hamachi bo nie może mieć, ten program działa pod XPjesli oba kompy nie sa fizycznie w tym samym lanie, to pozostaje opcja "granie przez internet (tcp/ip chyba)" albo wlasnie hamachi. troche sie zamotalo. najlepiej opisz jak te kompy sa polaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) No to tak Modem (aster shity) ---> router (d-link) ---> laptopy laptopy mają wtyczke 2 i 4-tą a komp 3-cią ---> komp laptop z wtyczką 2 nie będzie odpalany do herosa Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 czyli sa wewnatrz jednego lanu. doinstaluj sobie protokoly ipx i wtedy sprobuj jeszcze raz zalozyc gre z ich wykorzystaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Już działa :D Po IPX chodzi jak trzeba pomijając tego laptopa który ma 400mHz na procu ;] Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tylko nie mow, ze Ci H3 na nim muli (w wymaganiach 133 MHz i 32 MB RAM ;) )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tylko nie mow, ze Ci H3 na nim muli (w wymaganiach 133 MHz i 32 MB RAM ;) )... A co ja poradze jak tego nastolatka używała :) najbardziej to mnie jakość grafy rozwaliła na nim ;] pikseloza normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 mam pytanie od znajomego, wielkiego fana HOMM. Czy ta gra działa pod Vistą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja coś zapytam, ostatni raz grałem w to jakis czas temu teraz po włączeniu w menu i grze muzyka w niektórych moimentach charczy :/, natomiast to samo odtworzone w playerze już nie... wina sterow czy porpostu gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Fanów tej gry powinien ucieszyć fakt, że gra jest w pełnej wersji w nowym Play z dodatkami The Shadow Of Death i Armageddon's Blade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Ja gram już tylko w w WOG-a I takie małe info, Polacy w tej chwili przepisują engine Heroesa http://antypika.aplus.pl/vcmi/forum/portal.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 ... po cuż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Wlasnie tez sie zastanawiam... jeszcze jakby wprowadzili jakies istotne zmiany, a wyglada na to, ze chca wywazyc otwarte drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Wlasnie tez sie zastanawiam... jeszcze jakby wprowadzili jakies istotne zmiany, a wyglada na to, ze chca wywazyc otwarte drzwi.Sadząc po screenach będzie możliwość używania własnych grafik, granie w okienku, nowe możliwości rozbudowy, ograniczone dotychczas przez engine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 zagra ktoś? : gg: 7265207 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...