kwasior500 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dla mnie Heroesi mają jedną podstawową wadę - gra się kilkoma bohaterami naraz. Sporo grałem w H3, ostatnio nawet nie tak dawno temu, ale to mnie zawsze prędzej czy później odrzuca. Podobnie mam z BG, NWN itp. Nie cierpię sterować więcej niż jedną postacią i choćby nie wiem jak gra była wspaniała, to dla mnie jest niegrywalna :( Co polecasz w takim razie? Też tak mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Co polecasz w takim razie? Też tak mam ;) http://forum.purepc.pl/topic/35980-heroes-of-might-magic-3-dodatki/page-7?do=findComment&comment=3924350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Co polecasz w takim razie? Też tak mam ;) Zagrajcie w mapę którą podawałem kilka postów wcześniej (unleashing the bloodthirsty). Jest tak zrobiona że gra się jednym herosem w zasadzie. W zamkach nie ma tawern, żeby AI też nie kupowało jakichś słabych herosów i nam zajmowało terenu. W ten sposób autor mapy się upewnia, że jeżeli będziesz walczyć z AI, to tylko z dopakowanymi herosami, specjalnie stworzonymi w tym celu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Jakby komus doskwieraly random crashe na XP/7 etc. - to jest problem z multi-core, trzeba ustawic affinity tylko na 1 CPU programem imagecfghttp://www.gog.com/forum/heroes_of_might_and_magic_series/heroes_of_might_and_magic_3_keeps_crashing_in_win7/post13Tutaj podane co i jak.Eh ;/ Fix dziala tylko psuje pewne rzeczy w grze. - nie moge kupowac jednostek z glownego ekranu miasta (w lewym dolnym rogu) - nie wyswiatlaja sie punkty ruchu na hex gridzie Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Linux + WINE 1.2.2 i może jeden crash na tydzień ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Macie jakieś dobre bazy map ? Ewentualnie jakieś szczególne polecacie ? Ściągnąłem już tą od aeriala, ale chciałbym więcej. :D Ulubiony rozmiar to M/L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tutaj macie mapę pt. "Misja", na której ma się tylko Crag Hacka i 1 Beha. Trzeba trochę pogłówkować, żeby ją przejść. http://www.heroes3.eu/forum/download.php?id=240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zagrajcie w mapę którą podawałem kilka postów wcześniej (unleashing the bloodthirsty) Hrhrhr, jakiego miałem faila - jakoś przegapiłem fiszkę o zagubionych butach lewitacji siedziałem w zamku przez prawie rok, klikają e->enter w czasie oglądania 'Big Bang Theory' i czekając, aż ktoś przyniesie mi jakiś artefakt, zaklęcie etc. Dopiero zajrzenie do edytora rozwiązało zagadkę. Całkiem przyjemna mapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Cykam kampanie w pracy w wolnych chwilach... Tak od poczatku zeby zabic nude w pracy. Po tylu latach, majac 28 lat na karku zapomnialem jak TRUDNE jest homm 3 i stare gry... A raczej jak duzo LATWIEJSZE byly KIEDYS :) 2 i 3 misje pierwszej kampanii startowalem od 0 kilka razy bo na defaultowym poziomie jest ciezko jesli nie rozwinie sie wystarczajaco szybko.Irytuje tylko troche random potworow/spelli w wiezach/artefaktow/skilli na hutach. Czasem mozna trafic duzo latwiejsza droge czy skipy walk. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 No i sie okazało że Ubisoft leci w kulki. Nowi Herosi to bedzie tylko podstawka bez dodatków. W dodatku cena to 60zł. I na koniec całe to zamieszanie i przekręty z grafiką postaci. Ubisoft chyba myśli że gracze to kompletni debile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 No i sie okazało że Ubisoft leci w kulki. Nowi Herosi to bedzie tylko podstawka bez dodatków. Nie "okazało się", tylko "było wiadome od momentu zapowiedzi" -> post 173 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 polecam do obejrzenia dla fanów Hirka ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja podziękuję. Przez ostatni rok za dużo się napatrzyłem na 'jedynkę'. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Hrhrhr, jakiego miałem faila - jakoś przegapiłem fiszkę o zagubionych butach lewitacji siedziałem w zamku przez prawie rok, klikają e->enter w czasie oglądania 'Big Bang Theory' i czekając, aż ktoś przyniesie mi jakiś artefakt, zaklęcie etc. Dopiero zajrzenie do edytora rozwiązało zagadkę. Całkiem przyjemna mapa. Hm z tego co pamiętam to tam przychodzi heros z tysiącem smoków duchów, jak zaczekasz w mieście z 3 tygodnie. Może ten event odpala się po zebraniu butów. W każdym razie jak grałem, to nie dało się tam siedzieć, bo przychodzi necro z niepokonaną armią. Generalnie ta mapa rozkręca się później. Można śmiało grać z odpalonym w tle edytorem, dużo nie stracisz i tak jest ciężko. Pierwszy przeciwnik, na bagnach, jest jak na tą mapę stosunkowo łatwy. Później podbijasz krainę w śniegu, tam będzie już ciężko, ale prawdziwa jazda zaczyna się jak dojdziesz do elfów. Tu jakiś mój stary filmik z dalszej części mapy, fajna walka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Hm z tego co pamiętam to tam przychodzi heros z tysiącem smoków duchów, jak zaczekasz w mieście z 3 tygodnie. Może ten event odpala się po zebraniu butów. W każdym razie jak grałem, to nie dało się tam siedzieć, bo przychodzi necro z niepokonaną armią. Przychodzi zawsze, ale jak na wybrzeżu wykopiesz dziurę obok dziury (tą do szukania graala), to się nie da okrętem wylądować - taki bug jest. Więc się okopałem u siebie i czekałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Gre mozna juz kupic za 50zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wciąż za drogo. Biorąc pod uwagę, że za niecałe 40zł można mieć kompletną trójkę (a nie tylko podstawkę) na gog-u i dograć do niej jakiegoś moda HD, to interes zupełnie nie warty zachodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) 50-60zł byłoby do zaakceptowania ale za trójpak ;) Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Maniakalny 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 KPINA - nie działa spacja w na mapieCzyli jak jestem w 1 dniu w młynie aby zebrać losowy surowiec, musze tracic punkty ruchu aby wyjsc i wejsc w lokacje jeszcze razWTF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) KPINA - nie działa spacja w na mapie Czyli jak jestem w 1 dniu w młynie aby zebrać losowy surowiec, musze tracic punkty ruchu aby wyjsc i wejsc w lokacje jeszcze raz WTF Wcisnij odpowiednią strzałkę na klawiaturze ;) Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 O ile mi wiadomo spacja została wprowadzona w 'Armageddon Blade' - razem z garnizonami w kopalniach/tartakach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Dokładnie tak, na pewno nie było jej w czystych H3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Ale jednostki sa chyba z pozniejszych dodatkow. Na mapie spotkalem chociazby zlote golemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Złote golemy były w podstawce, tak jak żywiołaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Podstawka zawierała złote, czy diamentowe golemy, żywiołaki też były, choć nie wszystkie. W AB, wraz z nowym miastem przyszły jednostki takie, jak choćby Sprites, czy feniksy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Chyba niezbyt ciepło ten dodatek został przyjęty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 A co się dziwić, skoro identyczne efekty i to dla kompletnej gry wraz z dodatkami i heroes chronicles można mieć za darmo, a wszystkie te gry są też tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny99 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2015 Jest tu może ktoś zainteresowany zagraniem w hirołsy? Najlepiej HotA, ale Złota edycja też może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Might & Magic® Heroes® VII - Standard Edition - Cena Promocyjna: 49,97PLN Might & Magic® Heroes® VII - Digital Deluxe Edition - Cena Promocyjna: 59,97PLN Edytowane 10 Czerwca 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 h3 HD erathia w 5K (5120x2880) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...