Pol1978 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Witam mam problem z instalacją win 7 na dysku ssd, nie wiem jak w tym biosie ustawić AHCI ale na IDE bios wykrywa dysk i instalacja win 7 sie zatrzymuje po pierwszym załadowaniu plików. Co może być nie tak. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Bios masz uaktualniony do najnowszego? Na tym obrazku ahci jest na pierwszej pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol1978 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 tak mam nowy stabilny F3 ale i tak jak włączyłem właśnie tak jak piszesz to też instalka stawała:( Bios masz uaktualniony do najnowszego? Na tym obrazku ahci jest na pierwszej pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Podmień jeszcze kabel sata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol1978 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Podmień jeszcze kabel sata. to samo, ale z biosem nie wiem dalej które AHCI zmienić, proszę znajdz w necie instrukcje do tej płyty a w niej jest bios inaczej wyglądający jak podałeś wyżej i napisz mi po ludzku co mam zrobić, dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Instrukcja str. 72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...