Kaeres Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Strona oficjalna - http://driveclub.eu.playstation.com/pl_PL/home PREMIERA - LISTOPAD 2013 Edit: Tutaj nieco o powodach tak dużej obsuwy - http://www.spidersweb.pl/2014/05/driveclub.html Edytowane 23 Maja 2014 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Jak tam preorder juz poszedl? https://cdn.mediacru.sh/cuI2YyJvZhtb.mp4 https://cdn.mediacru.sh/hK9AwiENRgMz.mp4 https://cdn.mediacru.sh/UItzyPYLrFhZ.mp4 https://cdn.mediacru.sh/ZUkRHOwzMjN_.mp4 Teraz chyba juz poszedl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Heh też śledzę premierę tej gry ale kota w worku nie kupię. Ogólnie wygląda jak horizon :) Wszystko zależy od tego jak się bryczka będzie prowadzić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 No to temat do zamknięcia :) Pogralem dzisiaj w drivacluba wersje demo 3 dostepne auta 3 trasy, i powiem szczerze ze gra sredniawa, a ta cala uber grafika jakos wrazenia nie robi wielkiego.Owszem jest ladnie, auta wygladaja b. dobrze trasy srednio, do tego maksymalnie ograniczone.Wyjazd 3 m za trase i juz odliczanie.Model jazdy totalny arcade auta sie slizgaja.\CO do grafiki widoczne AA moze wina TV (jakis SONY, w media ) lub tego ze wrsja demo.Imo bedzie spore rozczarowanie pclol 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 W jakie demo? To jest jakies demo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Embargo na recenzje wygaslo, i sie zaczelo... :> Gamespot 5/10 Eurogamer 6/10 Mimo to, za $0 na PSPlus z pewnoscia bym jednak pobral :) Edytowane 7 Października 2014 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Jak widać grafika to nie wszystko. Zastanawiające jest to, że gra zaliczyła rok opóźnienia, a nawet powtórki i zmienna pogoda nie będą dostępne w dniu premiery. Oczywiście wszystkie DLC ładnie rozpisane długo przed premierą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Nie ma to jak wyrwać dwie oceny z wielu i rżnąć głupa... http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub/critic-reviews 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 http://www.gamersyde.com/pop_images_driveclub-26471-1.html (Można przewijać strzałkami) Driverclub PSX edition? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Nie ma to jak wyrwać dwie oceny z wielu i rżnąć głupa... http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub/critic-reviews 'Po pierwsze primo' to gdy pisalem posta nie wszystkie z tych recenzji byly na Metacritic. 'Po drugie primo' to srednia z Metarcitic uwzglednia oceny ze stron, ktore z obiektywizmem nie wiele maja wspolnego - patrz 95/100 z PS Universe :lol: Drugi na liscie - Gaming Age @91/100 - ocenil gre wyzej niz GT4... o czym my tu mowimy? IMO, wystarcza trzy recenzje z uznanych zrodel - Gamespot, IGN i Eurogamer - srednia z tych trzech: 63/100. "Forza killer" jak sie patrzy :lol: Edytowane 7 Października 2014 przez EXO3 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Ja dzisiaj widziałem stream-a. Na moje oko porażka, koleś jechał na pełnym gazie Zondą chyba ze 4 okrążenia i ani razu nie wypadł. Więc albo to był brat Stiga albo nie wiem... Kubica jakiś. edit: Takich opinii są dziesiątki: I don't believe this, it's linear, the physics are terrible , no realistic damage , , poor sounds , brakes lock instantly halting the car, no car tuning options etc, only able to customize the drivers head !!!, the graphics are ok but where are the graphics I saw before release ?,I haven't found anything like those.Overall a very disappointing average racing game that I will not be going back to. So I picked up a full copy that was on sale to see how it stacks up to the many racing games I've played in the past. I was expecting handling physics to rival Forza, or at least Horizon, but the drifting just doesn't feel natural and braking feels like a parachute instantly inflates behind you and knocks off 200kph in a split second while the car stays 100% in control. You can't even change driving assists like TCS, ABS or stability like you could in real life. As a result it felt much more arcadey than I expected. Edytowane 7 Października 2014 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Mimo to, za $0 na PSPlus z pewnoscia bym jednak pobral :) Musze skorygowac moj post. Jak to mowia: nie mow hop.... http://www.ign.com/articles/2014/10/08/driveclub-ps-plus-edition-delayed-by-server-issues Ponizej tlumaczenie znalezione na IGN ;): "We want to make sure PS Plus subs get the best possible experience, so for that reason we are delaying the release" Translation in progress..... Translation Complete. We don't want a bunch of freeloaders making it even more difficult for our paying customers to use the game they paid us money to play. Edytowane 8 Października 2014 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankracy666 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 Jak zwykle FORZA górą, nic tylko czekać na lepsze samochodówki na PS4, bo Driveclub nie zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) "Unfortunately, the road to launch has been a little rocky, and we are truly sorry that so many of you have not been able to enjoy everything that we had hoped Driveclub would deliver," Yoshida wrote on Facebook. Yoshida ma niezle poczucie humoru :lol: Na poczatku premiera Drivecluba byla rozczarowujaca. Pozniej smieszna. Teraz mi juz troche zal ludzi ktorzy stworzyli ten bubel. http://www.gamespot.com/articles/three-weeks-later-ps4-racer-driveclub-is-still-fac/1100-6423278/ Three Weeks Later, PS4 Racer Driveclub Is Still Facing Issues With No End in Sight The president of PlayStation World Wide Studios has now apologized for the issues; PS Plus version on hold indefinitely. Edytowane 30 Października 2014 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 A takie nadzieje pokładałem w tej ścigałce. Nie mam i oceniać na razie nie będę ale smucą mnie wieści z serwisów i forów internetowych. Miał być killer a wyszło ...kamieni kupa. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 No też sie zawiodłem bo liczyłem na godnego konkurenta niezłej Forzy, a dostaliśmy taki crap z tragicznym modelem jazdy. Szkoda. Pozostaje kupić X'a razem z PS4. Już miałem kiedys 2 konsole i jakoś to przebolałem. Miejsca nie brakuje pod TV. Potem i tak sprzedam pewnie którąś. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ptaszki ćwierkają, żę dzisiaj update z pogodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 News z pewnoscia ucieszy tych kilka osob ktore do tej pory nie pozbyly sie tej kiszki. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Gniecie jajca nie ? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie potrzebnie się bałem tej gry. Ale po ostatnich ocha i achach postanowiłem ją zakupić. Nie mam nic do dodania jeżeli chodzi o post wyżej. Na prawdę gniecie. Fizyka, a raczej jej brak to oczywiście typowy arcade ale nie ma czegoś takiego, że trzymamy triggera od startu do mety i tylko skręcamy. Trzeba umiejętnie operować gazem i hamulcem. Najlepsze w grze jest po prostu ta mnogość rozgrywek. Pojedyncze wyzwania, klubowe wyzwania, dołączanie do klubów, zakładanie swoich, zaproszenia do wyzwań indywidualnych. Na każde z nich trzeba zapracować odblokowując poziomy zaawansowania przechodząc grę w singlu albo w karierze albo w pojedynczych wyścigach. A tych pojedynczych jest znów kilka rodzajów. Wyścig z przeciwnikami, wyścig z czasem, drift challange. Podejrzewam, że można grać bez końca. Gra w tej chwili do zdobycia poniżej 150zł (nówka), a czasami bliżej 100zł. Korzystając z 20 złotowego bonu na allegro wyrwałem ją za 109zł. Jeżeli ktoś się waha to już raczej nie ma powodów. Gra jest dopracowana, a będzie jeszcze lepiej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cytujac klasyka: "Na bezrybiu i rak ryba" :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 A to prawda ;) Forza jest świetną grą ale aby ocenić DC proponuję najpierw zagrać a nie czytać recek z października. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrack1410 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Chętnych zapraszam do klubu PLklub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Chłopaki, jakiś pomysł dlaczego nie mogę pobrać DriveClub z PS Store? Wyrzuca mi komunikat że mam abonament PS Plus :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 PSN leży i kwiczy. Więcej tutaj - http://www.purepc.pl/rozrywka/lizard_squad_zaatakowal_xbox_live_oraz_playstation_network Chociaż wczoraj wieczorem już było lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cześć. Gracie coś w tą genialną gierkę ? Z dwa miesiące temu wykupiłem season pass. Najlepsza inwestycja w gry so far. Dodatki są warte każdej złotówki. Gra jest kompletna już pod każdym względem. Na prawdę polecam niezdecydowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Wczoraj wieczorem dołączyłem do szczęśliwych posiadaczy Driveclub. Nie ma to jak odstresować się po ciężkim dniu ścigając się samochodem na którego nigdy nie zarobię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2015 Gdzieś ostatnio wyczytałem, że mają robić update serwerów, bo rzekomo będą się przygotowywać do tej obiecywanej edycji PS+ :) zobaczymy co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dziwię się, że nie dadzą wersji PS+ choćby najbardziej okrojonej. Każdy kto się waha od razu kupiłby fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Wygląda na to, że już raczej to olali, bo nawet w PS Storze wersja, która cały czas była oznaczona jako darmowa, ale nie działała ma już normalną cenę do kupienia. Z resztą teraz to ja czekam na nowego NFS :D EDIT: A jednak: http://blog.eu.playstation.com/2015/06/24/driveclub-playstation-plus-edition-launches-tomorrow/ :D Edytowane 25 Czerwca 2015 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...