LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzis doszla do mnie mobo epox 8rda (z siriusa) no ciach prach odpalam kompa a tu mi wykrywa proca na fsb 100(xp 1600 1400MHz fsb133 blabla) no to cyk do biosa naszybkensa ustawienia fsb133 wsio inne zostawilem zasejwowalem zmiany i komp sie resetuje a tu zonkkkkk poczatkowy post staje naciskam del zeby wejsc do biosu echoooooo no to ja se mysle reset biosu. za zwore clear cmos a tu chooj nie dziala to za baterie i 2 chooj tez nie dziala(oczywiscie przy wyl kompie) wszystkie czesci kompa sa sprawdzone (sprawne) czy ktos wie co jest grane? podejrzewam ze mi dali jebni egz mobo P.S. BIOSA nie flaszowalem proca nie podkrecalem no bo jak:( coller zimny ..what the fuk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 podejrzewam ze mi dali jebni egz moboalbo jestes bardzo szybki :lol: Nie pozostaje chyba nic innego jak zglosic sie do Siriusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 no juz im mejla wyslalem gdzies o 16 bo tfonu cos nie odbieraja wqrwiny jestem niesamowicie ( a mama mowila wez Soltek SL-75FRN2-L to mi bylo 50zł szkoda:)) i tera jade na p233 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czego chcesz? P233, spoko stuff... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dzis doszla do mnie mobo epox 8rda (z siriusa) no ciach prach odpalam kompa a tu mi wykrywa proca na fsb 100(xp 1600 1400MHz fsb133 blabla) no to cyk do biosa naszybkensa ustawienia fsb133 wsio inne zostawilem zasejwowalem zmiany i komp sie resetuje a tu zonkkkkk poczatkowy post staje naciskam del zeby wejsc do biosu echoooooo no to ja se mysle reset biosu. za zwore clear cmos a tu chooj nie dziala to za baterie i 2 chooj tez nie dziala(oczywiscie przy wyl kompie) wszystkie czesci kompa sa sprawdzone (sprawne) czy ktos wie co jest grane? podejrzewam ze mi dali jebni egz mobo P.S. BIOSA nie flaszowalem proca nie podkrecalem no bo jak:( coller zimny ..what the fuk.. 1) Na płycie jest zwrork od FSB 100/133 2) Po zmianie FSB w biosie i zrestartowaniu powinien pojawić się czerwony napis o przeprogramowywaniu biosu i w tym momencie absolutnie nie może być awarii (brak zasilania, reset itp.) 3) Zasialacz dobry ? 4) Jak coolerek zimny - to bardzo źle !!! sprawdź, czy dobrze przylega (pasta itd.) 5) Nie trzeba robić ClearCmos - wystarczy przy załączaniu przyciskiem POWER przytrzymać klawisz INSERT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 1wiem ze jest zwora :) 2pojawil sie napis na 1 s i restart i kupa.. 3 dobry huntkey300 4 mialem na mysli ze nie parzy, nie doslownie zimny ,dobrze przylega 5 wiem nie dziala :) narazie sobie poradzilem w dziwny sposob wycjagnolem baterie na jakies 40 min wpiolem i komp wstaje normalnie czekam tera na proca (1700xp0.13) i zobacze co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...