Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zara dobiore przelozenia do nitro i ssssprawdze :twisted: moze zalozymy jakis kanal na community bo gadanie na forum imho troche bezsensu Ano bez sensu. kanał tweak już jest założony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.42 przy czasie .71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Mam prosbe do posiadaczy civic'ow :) aby sie pochwalili modyfikowanymi ustawieniami skrzyni biegow bo prubuje sobie cosik dobrac ale nie moge za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.42 przy czasie .71 Czas reakcji nie jest wliczany w ET. To jest czas pokonania 402,5 m, czyli od przekroczenia lini startu (chyba :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 moze to troche lamerskie ale ja reguluje tylko finalnym przelozeniem :) w taki sposob aby bieg sie konczyl na mecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 moze zalozymy jakis kanal na community bo gadanie na forum imho troche bezsensuzgadzam sie niech ktos zalozy i poda nazwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 stworzylem pokoj HorsePower haslo tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Nie ma kanalu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 jest jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no wchodzxcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 qrcze laska mi zarznela engine......musze troche siana z kasy spuscic tak to sie dzieje jak sie przelancza z 4 na R cos qrcze tez mi tego kanalu nie laduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 8.42 przy czasie .71 Czas reakcji nie jest wliczany w ET. To jest czas pokonania 402,5 m, czyli od przekroczenia lini startu (chyba :) ) nie zgodze sie z Toba np. Jesli mam dobrany czas ET deczko ponizej moich zdolnosci to jak mam zaj..sty czas reakcji to przekraczam to ET, jesli zwale i mam np.0.7 to nie ma szans na przekroczenie go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 DNS - potrzebuje kasy - jakies 1300 pesos , bo moja fura jest juz tak do<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ze ledwo mi kołuje na start :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zapodane....ale bedziesz musial cos nalac za to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 qrde ile mam czekac na ten kod wczoraj sie zarejestrowalem i jeszce go nie dostalem dla pewnosci zalozylem sobie dwa konta na o2 i wp i nic hmmmmmm :( pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 juz koniec naboru do teamu :? ?? Dostalem odp. REJECTED :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 panowie mamy challenge za 2000 kto wygra na 100%??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 storm - probuj dalej na inne konta - jak ma przyjsc to przyjdzie od razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja mogiem . 8.5s toyotka ostatnio idzie . :] kiepsko śmigała bo zapomniałem czegoś kupić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 ok moment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 panowie mamy challenge za 2000 kto wygra na 100%???????????ale przecierz do poniedzialku nie da sie grac online (zwiechy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmm skad wiesz ze do poniedzialku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 storm - probuj dalej na inne konta - jak ma przyjsc to przyjdzie od razu spoko poprubuje jeszce moze sie uda wkoncu :) :) Pepperoni THX :) :) pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 cos tam sie da.........ale jest problem bo nie moge zlozyc challengu..nie chce mi sie start zapalic wrrrrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 czat horsepower dziala!!!!!!!!!! pass tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 OK JA SPADAM JAKBY CO TO DO POZNIEJ!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 rozbilem wlasnie Sajmoniusza z jego 500 Hp Civic - (moja ma 280) , wiec moge na jakies teamowe wyscigi isc :D DNS - dzieki - pomoooglo :D oddam jak tylko zarobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hmmm moze mi ktos powiedzoec czemu zawiesza mnie przy Saving Race Data tak jest zawsze czy to przez lagi ?????? pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Braciszek ma tylko 880HP w mustangu a DNS ma 910?? ma wszystko kupione i jest kupa. Bez nosa wykreca tez 9.5 :( cos tego mustanga trzeba poprawic. Ja narazie zbieram na modyfikacje civica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 oj chopaki przegraliscie 500$...nie ladnie....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...