Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

dyno 509 opis 573

a mechanizm tej strony jest taki: (tak sam bym zrobil :twisted: )

dajesz kolesiowi haslo/konto i:

1. daje cie(siebie do 1 teamu)

2. jak masz 1 auto to robi przelew i kupuje ci civika

3. sprzedaje to lepsze (lub kilka lepszych ^^ )

4. robi przelew do siebie

finito masz konto bez melona i z civikiem :D

masie ta glowe do interesoff nie? :DDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ?

Ja mam 576...sprawdz sprzeglo, olej i damage silnika..

wszystko piknie nie uszkodzone tzn. sprzeglo ma 0,64% ale to chyba nie daje tych 3hp czyli nic ponad 576hp na tej hondzie juz nie bedzie ?

No dobra, nowy konkurs... kto ma wiecej niz 576 na Civicu. Aha i Beton jaki miales czas w naszym wyscigu bo pisalo DRAW.. ja mialem 10.115. Aha, kiedy dajecie Nos'a , bo ja tylko jak wrzuce na 2 to do konca :)

Moc to nie wszystko !!! Bardzo wazny jest staly moment, co z tego ze masz 600 kucy przy 7k RPM ??? I tak zaczym sie rozpedzisz tradzisz kupe czasu. Moj najlepszy wynik civiczka bez nosa 9.0 (nie raz). Na hamowni mam 522HP...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tesh chcem podniesc poziom i jush mi rece opadaja jak od czasu do czasu pocigne NOS'em na luzie to az ... :|

BTW civiciem 30 tys to ze 2-3 h roboty .

Chesz moge ci dac civica na cala nocke :P

Zdradze ci mój sposób . Wyścigi z komputerem sport division cup. Najpierw z 10 -15 przejazdów kontrolnych bez NOSa , ustawiasz optymalny czas i jedziesz. To będzie około 15 wygranych turniejów. Wbrew pozorom nic trudnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BETON: supra jest lepsiejsza :)

jeszcze z 30k i bede mial SKYLINE :SSSS

bo 125k kasy to deczko przegiecie

8O byłem pewien że viper 80tys kosztuje 8O no nic trzeba będzie więcej pozbierać. Ja tam sie w skylina nie pakuję bo już wolę dozbierać tą kase i mieć problem z głowy. Jak mi się uda to może jutro....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie mam pomyslu jak mam wykrecic wiecej hp w mojej hondzie mam od dluzszego czasu 573 dokupuje jakies rzeczy i kupa ... czy to juz szczyt ?

Ja mam 576...sprawdz sprzeglo, olej i damage silnika..

wszystko piknie nie uszkodzone tzn. sprzeglo ma 0,64% ale to chyba nie daje tych 3hp czyli nic ponad 576hp na tej hondzie juz nie bedzie ?

No dobra, nowy konkurs... kto ma wiecej niz 576 na Civicu. Aha i Beton jaki miales czas w naszym wyscigu bo pisalo DRAW.. ja mialem 10.115. Aha, kiedy dajecie Nos'a , bo ja tylko jak wrzuce na 2 to do konca :)

Moc to nie wszystko !!! Bardzo wazny jest staly moment, co z tego ze masz 600 kucy przy 7k RPM ??? I tak zaczym sie rozpedzisz tradzisz kupe czasu. Moj najlepszy wynik civiczka bez nosa 9.0 (nie raz). Na hamowni mam 522HP...

No dobra, ale ja czegos nie kapuje. Mam wszystko na maxa (czesci, turbo, nos ... boost, wszystko 100% zdrowe i qfa dlaczego nie mam takiego powera ?? I jak iustawiasz ten moment obrotowy bo nie kapuje. Jak mozesz to podeslij mi ustawienia skrzyni biegow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy masz Turbo czy supercharger, ale jesli masz turbo to zmniejszasz poprostu cisnienie doladowania... o ile sie nie myle to jest cos takiego jak Bost Controler...

Oto moje ustawienia skrzyni:

-3.238

-2.005

-1.458

-1.107

-0,847

-0,689

- 4,400

To sa moje ustawienia wiec nie wiem czy sa dobre, ja na takich jezdze i jestem zadowolony.

Teraz pracuje nad ustawieniami do Skyline, cos narazie kapiasty ten samochodzik, zobaczymy jak dalej bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee?

po co kombinowac cos z boostem?!?!?

po to dokladasz upgrejdy turba zeby je pozniej wylanczac?!

bezsens...

lepiej pokombinowac ze sprzeglem i z poczatkowym rpm

beton: kupie sobie skyline a poniej vipera (to przedluzy mi czas z ta gierka :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tesh chcem podniesc poziom i jush mi rece opadaja jak od czasu do czasu pocigne NOS'em na luzie to az ... :|

BTW civiciem 30 tys to ze 2-3 h roboty .

Chesz moge ci dac civica na cala nocke :P

Zdradze ci mój sposób . Wyścigi z komputerem sport division cup. Najpierw z 10 -15 przejazdów kontrolnych bez NOSa , ustawiasz optymalny czas i jedziesz. To będzie około 15 wygranych turniejów. Wbrew pozorom nic trudnego.
W niecałe 15 min na luzaku zarobiłem 16 tys . więc 30 tys mozna spoko w godzinke zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz 8,7s

Czym dns ??

Kurde... zaczynam sie denerwowac. Z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y skyline nie moge dobrac odpowiednich przelozen do niego i ledwo co schodze ponizej 9sek* to taki sam czas* mialem civiczka... niech ktos poratuje bo sprzedam wpizdu to badziewie...

*-bez n2o oczywiscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde no wlasnie sie dowiedzialem ze mozna zejsc poniezj 7 skyline'm... A ja ledwo co ponizej 9... Grrr.. ale oczywiscie nie chca sie dzielic ratio. Wlasnie troche team narazie nie ma sensu jak nie da sie scigac za kasiore. I wie ktos moze jak zmienic cara w teamie ???

I jak moalo trzeba aby zdobyc popularnosc... gra we flashu a wciaga bardziej niz wszystkie samochodowki jakie ukazaly sie na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie mozna by na szybko jakiegos forum sklecic... ja sie na tym nie znam, ale by sie bardzo przydalo. Albo jakis pokoj np. na czacie wp..albo cos takiego.

Ktos mial civicem cos ponizej 9s., bo ja mam aktualnie 9,567 i mniej cos nie moge. Jak tak to prosze o jakies ustawienia, rady na temat startu, Nos'u itp. Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie mozna by na szybko jakiegos forum sklecic... ja sie na tym nie znam, ale by sie bardzo przydalo. Albo jakis pokoj np. na czacie wp..albo cos takiego.  

Ktos mial civicem cos ponizej 9s., bo ja mam aktualnie 9,567 i mniej cos nie moge. Jak tak to prosze o jakies ustawienia, rady na temat startu, Nos'u itp. Dzieki.

Z nosem ponizej 9sek no problem... bez nosa jak juz pisalem udalo mi sie 9.01 ustawienia ratio podalem wczesniej... teraz znowu sie bawie bo mam cel zejsc ponizej 9 bez nosa. Moja civiczka ciagnie na supercharger moc 524HP.

Znalazlem pare ustawien, sprawdzilem tylko te od skyline ale aby opanowac tego potwora trzeba miec refleks chwila nieuwagi i juz po silniku :( Oto one:

Civic w/ nos: 1st 5.3 2nd 3.05 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 3.97

Civic w/out nos: 1st 5.9 2nd 3.05 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 4.05

Acura w/ nos: 1st 4.626 2nd 2.228 3rd 1.445 4th 1.051 5th 0.808 6th 0.63 Final 3.35

Acura w/out nos: 1st 5.1 2nd 3 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.97 6th 0.709 Final 3.7

Lancer w/ nos: 1st 5.258 2nd 3.218 3rd 1.959 4th 1.496 5th 1.035 6th 0.83 Final 3.335

Lancer w/out nos: 1st 5.75 2nd 3.05 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 3.335

Cobra w/ nos: 1st 4.508 2nd 2.55 3rd 1.7 4th 1.309 5th 0.966 6th 0.718 Final 3.441

Cobra w/out nos: 1st 5.3 2nd 3.05 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 3.441

Supra w/ nos: 1st 5.3 2nd 3.5 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 3.2

Supra w/out nos: 1st 5.5 2nd 3.05 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 3.47

Skyline w/ nos: 1st 4.895 2nd 2.436 3rd 1.507 4th 1.128 5th 0.853 6th 0.627 Final 4.123

Skyline w/out nos: 1st 5.3 2nd 3 3rd 1.8 4th 1.2 5th 0.94 6th 0.8 Final 4.1

Viper w/ nos: 1st 4.626 2nd 2.228 3rd 1.445 4th 1.015. 5th 0.808 6th 0.63 Final 4.123

Viper w/out nos: 1st 4.45 2nd 2.454 3rd 1.44 4th 1.049 5th 0.809 6th 0.63 Final 2.809

Mam nadzieje ze komus pomoga. Bo Polacy maja byc najlepsi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeeeeeeeee.... ta gra jest powalona !!! Bawilem sie ratio ale postanowilem wrocic do poprzednich ustawien i co spadek o ok. 0,9 sek !!! na dokladnie tych samych ustawieniach... moc ta sama olej wymieniony brak uszodzenia silnika... wytlumaczy mi to ktos ???

troche sie napisales........bravo....

Hehe no co ty poprostu kopiuj/wklej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi