Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 spokjnie sprobuj zalozyc na 4 koncie a jak ci nie pasuje to nie graj w ogole i nie bedziesz mial problemu !! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 co lepiej kupic forda mustanga czy toyote supre ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wydaje mi sie ze mustanga, bo mimo ze ma nizsza cene to na poczatku ma wyzsza moc silnika od toyoty, ale tototy nie mialem wiec nie wiem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wydaje mi sie jednak ze w koncu to toyote idzie lepiej zmodyfikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mam pytanie dziala wam dobrze twerraz gierka, nic sie niewiesza, bo moze mi net siada, umnie na niemal kazdym jakis loadingu, albo savie sie zatrzymuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 u mnie w sumie spoko chodzi........tylko sie on line wiesza.....i czasem po cup'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no nie 4 konto i nadl nic grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 aha a o co chodzi z tym confrim e mail ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ehmm email: piszesz email confrim emali: piszesz jeszcze raz ten sam aemal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 e no to dobrze pisze , i nic nie przychodzi 4 e-maile i nic , nie ma zadnego kodu :( co to moze byc ?? kto ostatnio aktywowal nich napisze w jakim czasie mu prszyszlo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 kumpel tez przed chwila zakladal i mu nie doszlo jeszcze...........takze to chyba normalne bo zbyt duzo userow jest i moze nie wysylaja juz albo z opoznieniem......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no u mnie juz 2 dni idzie idzie i nie moze nojsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 przyjdzie albo od razu albo w ogole !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ale mnie pocieszyles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 007 masz wyscig do pojechania tylko nie zbabraj:)) nie miej falsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 abdel musisz pojechac race Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 BTW jakby ktoś chciał to istnieje team tweak.pl . Na razie jestem sam ale tez nie mam zamiaru przyjąć jakoś dużo osób. Myślę ze 6 osób w teamie to max. Więc jakby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. Kryteria są nastepujące: Czas przejazdu około 9s. Nie przyjmuję osób którym sie wydaję że z teamu to można tylko kase wyciągać. Jeżeli ktoś gra od dziś i nie wie co do czego to niech lepiej też sobie daruje. Wstępie to tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a nie scigasz sie juz dla horse?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie, to nie miało żadnego sensu. tyle tam ludzi że od początku istnienia teamu przejechałem 2 wyścigi. Pozatym dużo rzeczy mi nie pasuje i wydaje mi się że jestem w stanie to lepiej zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 w sumie racja ludzi jest kupa........ale mial to byc team dla tweakowcow.....i taki jest...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tak tylko że równie dobrze HP można by na 3 teamy podzielić . Z drugiej strony w HP są nie tylko tweakowcy . Ogólnie rzecz biorąc próbuję sklecić jakiś naprawdę silny team na jasnych zasadach. Nie chce mieć w zespole ludzi którzy nie znają zasad tej gry i dopiero zaczynają się w to bawić . A kilka osób w HP by się takich znalazło. Dlatego będę próbował do teamu wrzucić tylko osoby które naprawdę znają się na rzeczy i potrafią też sami zarobić na swoje fury a nie tylko pisac "pozyczcie kasę , zwróce jak kiedyś zarobię. Potrzebne mi na spojler" Poprostu mam inny pomysł na organizacje teamu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 dobrze mowisz.......mam mały pomysł......jak sie uda to opowiem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 BTW widziales date swojego wpisu do forum???:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hehe ja w 1 dzien HP pisalem ze sie robi bezsens proponowalem wpisowe 20k$ (ma kase-umie dopasowac ET ) + odpowiedni skill jakies wymagania co do aut? bo mam 4y :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wlasnie trzeba bedzie zrobic czystke................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nie przyjmuje juz w ogole nowych .........a ludzi sie pcha tak z 50 na godzine........i trzeba bedzie wprowadzic restrykcje czasowe.....no i finansowe i sie zaczniemy scigac na serioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Chcialem powiedziec ze koncze grac w Nitto... gra pochlania mi za duzo czasu, pozatym ciagle zwisy uniemozliwiaja rozgrywke online... Moze za jakis czas wyjdzie super stabilna wersja to zaczne gra... na dzien dzisiejszy rezygnuje z dalszej kariery... Mam do rozdania ponad 100 000 $. Mysle ze sprawiedliwie bedzie po polowie dla HP i tweak.pl. Zaraz powinniscie otrzymac moja kandydature do team'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 dzieki wielkie.......szkoda ze odchodzisz.....mamy nadzieje ze jeszcze sie jeszcze poscigamy...........:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 hehe ja w 1 dzien HP pisalem ze sie robi bezsens proponowalem wpisowe 20k$ (ma kase-umie dopasowac ET ) + odpowiedni skill jakies wymagania co do aut? bo mam 4y :) Co do samochodu to nie ma ograniczeń . Ograniczeniem jest czas przejazdu . Najlepiej <9s. Wpisowe 10K . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Chcialem powiedziec ze koncze grac w Nitto... gra pochlania mi za duzo czasu, pozatym ciagle zwisy uniemozliwiaja rozgrywke online... Moze za jakis czas wyjdzie super stabilna wersja to zaczne gra... na dzien dzisiejszy rezygnuje z dalszej kariery... Mam do rozdania ponad 100 000 $. Mysle ze sprawiedliwie bedzie po polowie dla HP i tweak.pl. Zaraz powinniscie otrzymac moja kandydature do team'ow. Szkoda że odpuszczasz gierkę , nieźle ci szło . Ale z drugiej strony po części cię rozumiem . Ta fakerskie zawiechy potrafią zniechęcić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...