zip_matiz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Niemiec ja ide do HorsePower jezeli jestes leaderem to mnie dolancz ale od razu muwei ze sie nie znam na tym UPDATE juz wygralem perwszy wyścig :P :D 8) :lol: :) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Ludzie jest jakis polski team na nittoracing bo ja dolanczylem do horsepower ale tam jest 2 ludzi czyli ja i ktos (nie wiem kto) pytanie bo tutaj chyba ktos wie kto jest liderem w horsepower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wiec testuje bardzo duzo ustawien do acury tymczasem najlepsze sa: 4,393 2,324 1,49 1,19 0,85 0,639 4,726 Ma ktos jakies dobre - prosilbym na glownym wszystkie jakie macie ew na priva ! Thx z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Fireblade ile wyciagasz na tych ustawieniach skrzyni w acurze????? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 W tej chwili 8,3sec z nosem i 9bez nosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 aha THX :) Jak bede mial jakiechs dobre do jakiegos samochodu to dam tu na foruum :8 Ps. Kto chce sie scigac?????? Moj login to Kolas :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 No chlopaki co jest. Nikt sie nie sciga. Harry nie odpowiada na wyscigi. Ktos chetny zeby sie poganiac ? Mam 2x civic i 2x lancera. Viperem niestety nieda sie na moim kompie jezdzic :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ja bym Tobie dupe skopal moja acura, ale ostyatnio w to nie gram a teraz jade na zjazd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Oooo wersja 1.06 wyszla. Wlasnie ssam ale cos nie za bardzo z ty mtransferkiem. Zamiast 60 kb/s mam 1.5 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 xxx jaki masz login w nitto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 XXX_ Kurde ale nawymyslali. Za 20 dolarów dostaje sie koszulke i jeszcze pare bzdur w grze. Roczny abonament membera hahah. Wyczaili z emozna niezla kase na tym zbic. Bi niema co ukrywac gierka jest kozak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Wtf !? Czy tylko u mnie nieda sie kompletnie grac ? Albo az tak ograniczyli dostep dla normalnych graczy albo az tak straszliwie maja przeciazone serwery. Zobaczymy jak bedzie jutro rano. Mam nadzieje ze to lagowisko minie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Ja zaczalem grac od wczoraj i mam na maxa zmodyfikowana Civiczke :D 524hp choc w garazu pokazuje mi 452hp, musze znalesc tylgo dobre ustawienia skrzynki bo czasy mam slabe 9,6s gdy wlacze nosa na 3 i jade na nim do konca. Moze ktos chce sie zmierzyc na kase ? powiedzmy stawka 500$ :) taki maly tescik.... aaa zapomnialbym moj nick to: chantilas[pl] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 A mi sie nie chce odpalic. Kiedys troszke gralem a teraz po wakacjach 0 ... LOADING i nic wiecej :( Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Co jest chlopaki czyzby zainteresowanie ta gra minelo. Chce sie z kim scignac, ale jak bedze mnie chcial znalezc to muj login to : kolas jesli ktos bedzie z tego forum to niech napisze w wiadomosci :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 jak wygram wyscig moja civic to pisze you lose a faula nie bylo ani nic...czas tez mam lepszy dlaczego tak sie dzieje moze ktos odpowiedziec?? PLEASE!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wlasnie mnie tez to ciekawi czemu tak sie dzieje. Ps. Chce sie ktos scigac?? Jak tak to moja ksywa to Kolas. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 widze ze nikt nie wiem jak odpowiedziec na pytanie grzesia. Jak by ktos wiedzial czemu tak sie dzieje to niech odpisze bo mnie tez to ciekawi i wkur........ Ps. Ps. Chce sie ktos scigac?? Jak tak to moja ksywa to Kolas Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja sie z TOba poscigam ale narazei mam problemy z fura. Na 4 stopniu turbo mam gorsze czasy niz na 3. Przy starcie mi samochod zdycha, a jak wiecej gazu to mieli kolami. Nie wiem narazie jak temu zaradzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Trochę jestem nie na czasie, bo dopiero teraz ściągam :P Ale zaraz sobie zobacze co to takiego, że temat o tym czymś ma aż 21 stron :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 teraz to jeszcze mozna obnizac zawieszenie i felgi wybierac. kozak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Widze ze juz nikt sie w to nie bawi :) Kurcze kupilem sobie nowa Honde i zalozylem wszystko prawie co sie dalo, ale zamiast turbo to supercharger i bez nitro i zastanawia mnie czemu doladowanie mam tylko 2bar jak w innej mam chyba 2,5? Czego moze mi brakowac? W tej drugiej mam teoretycznei to samo ale zaczynalem od turbo, i pozniej musialem i tak usuwac bo w obu mam superchargera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 odpowiedz.......: do czasu oglnego dolicza sie jeszcze czas reakcji na start...mogles miec czas lepszy ale reakcja twoja mogla byc wolniejsza...dlatego sumaryczny czas miales gorszy....byc moze dlatego przegrywasz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 wlasnie jakm ktos powyzej wspomnial :P Jak sie obniza podwozie bo za bardzo nie wiem, alusie kupilem, ae z podwoziem nadal nie wiem. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 troche smieszy mnie fakt ze za choice f1 trzeba bulic prawdziwa kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 zwaracam sie z pytaniem jesczze raz do was. Jak obnizyc samochod, bo alusie wsadzilem, ale nie wiem jak obnizyc :( Pozdrawiam Harry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Garage - Vehicle Setup - Tune and Dyno - Suspension Gdybys tam jeszcze mial problem to daj znac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ja mam fajnego Civica ale z zatartym silnikiem... a nie mam kasy na remont... Niech mi ktos pozyczy 700 dolcuff... to oddam 1000 jeszcze tego samego dnia! Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja ci moge dac, btw masz nick spavatch? i niebieskiego civica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 OK. THx S-Works juz sobie obnizylem. THX za podpowiedz ;] Jak ktos sie chce scigac to moja ksywa to: Kolas Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...