harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 stworzylem dwa zeby team zalozyc, na luigiano mam civiczke a na restrain2004 mustanga cobraNo to wkrotce zloze ci oferte scigania sie bo narazie mam przerwe w tj gierce, ale wrazie by co, moja ksywka to kolas Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Który wóz jest najlepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 GibONik: Jak sama cena wskazuje to najlepszy jest Viper, nie licząc oczywiście tych bonusowych fur po 19$$$ prawdziwych mających 6000 HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 KIULIK grasz jeszcze w ta gierke? Bo ja po 3 miesiecznej przerwie wracam na scene ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 harry: No ja mam przerwe od początku marca, ale myśle, że niedługo wróce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jak wrocisz to daj znac. Czy ktos jeszcze w ta gierke gra, jesli tak to niech poda swoj nick to go odnajde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No i chlopaki wrocilem do gry. Iwdze ze jest nowa wersja 1.09 i dwa nowe wozy. WOW. Jesli ktos gra jeszcze to moj nick to: kolas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 gram od paru dni w nitto. wiecej wyganych i wieksze stawki.... ale sa takie cwaniaczki w nitto, co ustawiaja se autko na maxa, potem wszystko wywalaja z niego i zamiast 512hp jest jakies badziewne 160hp. ciec proponuje ci wyscig np o 5k lub zwykla honde 160hp. przed startem wszystko se chu....j ustawia na maksiora i wykreca czas 8.6s civikiem. a ja co jak start w klasie samochodow do 160hp to do 160hp a nie 5x wiecej. jest jakis sposob a takich zlodzieji bo ja naprawda opepanczo wciaglalem sie w te gierce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no jasne ze jest sposób poprostu wejdź na chat room i pisz że koleś xxx jest nie uczciwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja ogolem bardzo czesto sie scigam i tylko raz przegralem z jakims taki oszukancem, ale poza tym SPOX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 forum, tego nikt prawie nie czyta, a jak juz to i tak w calej masie uzytkownikow nitto odbije sie bez echa pozostaje liczyc na uczciwosc.... bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 mam pytanie, co to za gra??? fajna? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ta fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ta fajna.ależ wylewna odpowiedź :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 BigSpider jesli chcesz se ja sciagnac to wejdz na www.nitto1320.com Wicej szczegolow masz w tym topicu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=359...ght=wyscigi+1+4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ależ wylewna odpowiedź od czego jest google. rusz torszke glowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dziwna sprawa. wygralem wbrew arytmetyce!!!!! mialem czas 11.421 rt 0.721 a typek mial 11.213 i rt 1.272 wyscig h2h, wiec kto pierwszy ten lepszy! chwile przed otrzymanem widomosci o wygranej sprawdzilem ch... i mial 376hp zamiast 167hp - na tyle go wyzywalem. moze nitto przelicza sobie cos???? i potem porownoje wyniki, he? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja tam nie ma problemow z typkami. Zdaza mi sie przegrac, ale coz tak bywa. A ty masz jakiegos pecha bo zawsze trafisz na zlego goscia. Ja sie scigam z ludzmi ktorzy maja po 160 hp i wygrywam,, pozniej sprawdzam nadal 160 hp i czas pasujacy to mocy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja tam nie ma problemow z typkami. Zdaza mi sie przegrac, ale coz tak bywa. A ty masz jakiegos pecha bo zawsze trafisz na zlego goscia. Ja sie scigam z ludzmi ktorzy maja po 160 hp i wygrywam,, pozniej sprawdzam nadal 160 hp i czas pasujacy to mocya tw zdaniem jaki czas jest dobry dla 160hp maszynki, bo juz mi sie zdarzylo kilka razy ze przegrani rywale zarzucali mi oszukiwanie. i to wcale nie byli ci z 160 hp hondami tylko np cos w granicach 200hp ja mam sw ciwiczke 167hp i jest nam ok. mozemy sie zmierzyc h2h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Bardzo chetnie sie zmierze. Moja ksywka to Kolas zaproponuj rajdzik jutro (piatek) o 21. Poprostu chyba masz pecha do tej gierki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 cos mam chyba pecha. wlasnie mi zablokowali jeden samochod. mysle ze cos wymylse do jutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jakto zablokowali samochod? Jaki? Czemu? Ale mam nafdzieje ze o 21 bedziew mial woz gotowy ;) Jaka masz ksywke w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 postanowilem sie scigac o pink slips. i nie wiem jak to sie stalo ale jakis czas po wyscigu patrze a w garazu mam locked na mojej hondzie. mysle ze jest to chyba wina tego ze typ z ktorym sie scigalem jeszcze mi podjal mojego wyzwania????? myslisz ze jest to mozliwe. bo dla mnie to raczej burak w grze! tak czy siak na 21 kupie nowa honde i dotrzymam umowy :) nick : max zz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 juz sie okazalo, wlasnie przegralem. bo dziwnym trafem po wyscigu typ mial w sw autku 560hp. boli bo przegralem auto. chu..j mu w odbyt. btw, cos nie moge cie wyszukac w bazie nitto? chyba dawno nie siedziales. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Heh, patrzac po tym co sie osiaga w RL (modlin, zwykle streety) to (wiadomo, ze asfalt gorszy ale nie az tak...) dla popierdziawy z 160 patatajami czas w okolicach 11 sek to czysty absurd :/ Chyba, ze z jakims shotem + 50 hp i wage ok 1000kg to moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Heh, patrzac po tym co sie osiaga w RL (modlin, zwykle streety) to (wiadomo, ze asfalt gorszy ale nie az tak...) dla popierdziawy z 160 patatajami czas w okolicach 11 sek to czysty absurd :/ Chyba, ze z jakims shotem + 50 hp i wage ok 1000kg to moze... ja na stock hondzie krecilem czasy 15.25 itp Teraz mam RX-8 i czas 8,90 ale juz w nitto nie gram od 2 miechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 ja na stock hondzie krecilem czasy 15.25 itp Teraz mam RX-8 i czas 8,90 ale juz w nitto nie gram od 2 miechow ja na stocku mialem 15.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 harry, nie ma cie!!!!! mam samochod! jest piatek 21:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A jaka ty masz ksywke w grze? Jak to mnie nie ma? Szukaj kolas Podaj swoja ksywe to ci zaproponuje rajdzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 A jaka ty masz ksywke w grze? Jak to mnie nie ma? Szukaj kolas Podaj swoja ksywe to ci zaproponuje rajdzik jak czesto nie grasz to system nitto nie moze cie wyszykac w 200 ostatnich racerach. o ksywce juz pisalem , patrz ^^^^^^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...