harry Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No i porajdzie :? Przegralem :? Ale dalem rewanz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No i jest wersja 1.10 znw nowy woz :) Kiulik grasz jeszcze? Mam takie pytanko otoz gra laduje mi sie strszanie dlugo , dlugo saie loguje i wogole dlugo wyszukuje graczy, ogolem wolno chodzi. Czy u was tez to jest? Bo jesli nie to chwilowa wina mojego netu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mam problem wyczuciem Mustanga. Na Civicu krecilem calkiem neizle wyniki, a teraz kupilem mustanga i nie moge dobrze wyczuc startu no i tez z biegami jakas lipa! Mozecie mi cos poradzic, narazie wsadzilem w niego wszystko co sie da i ustawilem biegi tak jak na forum na tej dlugiej liscie. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Heh tez to mialem. Musisz sie poprostu przyzwyczaic. Do tego wozu najtrudniej jak narazie mi bylo sie przyzwyczaic. Tony jaki masz nick w grze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Kiedys jak zaczalem grac mialem ghostdog, ale teraz jakos mnie 5 dni temu naszlo i musialem nowe konto zalozyc, zal tamtych autek! Teraz jestem 5P33D D3M0N A co do przyzwyczajania sie to masz racje strasznie trudno! Jutro pozbieram kase na Hondize i kupie cos innego bo z tym autem nie pogadasz! Pozdro! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Heh. Ja mam 4 samochody na maxa rozbudowane i juz mam 15000$ na nastepne uzbierane. Nastepny woz jaki kupuje to Acura za 25000$ :) Jakie miales autka na starym koncie ze mowisz ze szkoda autek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Oj wiesz nie pamietam dokladnie, to bylo grubo ponad rok temu wersje 1.02 i 1.03 ale mialem kilka dobrych furek napewno pozadna honde no bo to podstawa. A teraz przez przypadek wrocilem bo kumpel moj sie zajawil i zaczal mi opowiadac ze wypas gierka, no i zaczalem szukac starego konta ale juz nie wszedlem! Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Ja wlasnie rzucilem ta gre na dobre! Ewentualnie zaloze nowe konto i zaczne grac od nowa, ale to za pare tygodni :) Jak zaloze nowe konto to powiadomie was o mojej nowe ksywce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 A co z autkami zrobiles juz rozdales??? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja jestem chętny :D na jakis samochodzik :) moze byc honda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Byłem pierwszy :lol: A tak na serio to ZIOOOM moglbys innych Ziomkow ktorzy jeszcze sa wciagnieci w ta gierke maly prezencik zrobic! :D Pozdrawaiam! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Niestety wrocilem z nowa ksywka. Samochody przezuce ze starego konta na nowe, wkoncu od czego jest PINK SLIP :D Moja nowa ksywk to: kolas[PL] zasiade na caly weekend do gierki aby zarobic na Acure i Mithubishi,a ze starego konta przezuce CIVICA i Ddga srt 4 bo Supre i Mustanga przegralem przed tem i dlatego sie wkurzylem, ale juz mi przeszlo lecz nowa ksywa i konto :) Wiec od piatku czekam na propozycje rajdu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jak najszybciej zarobic kase w grze zeby kupic nowe fury... czyli duza kase. Ja scigam sie z kompem ale to duzych zyskow nie daje, a online to zadko kto chce sie ze mna scigac za duze pieniadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 L proponuj lepszym graczom za duze sumy wyscig. Ja aktulanie mam 20000$, jeszcze 5 i kupuje Acure, postaram sie tego dzis dokonac ale cos za duzo userow w gierke gra i wywala mi ze Game full i ze mam sprobowac pozniej :/ UPDATE: Acura juz kupina :) Mam juz uzbierane 5000$ na lancera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Też trochę w to grałem mam 2 autka mopara i supre Nieuwieżycie co dziś znalazłem!!!! Jeżeli niechce wam się jeżdzić wejdźcie na tę stronkę http://www.freewebs.com/nittomania/ przejżyjcię ją, chodzi tam oto że gostek rozpracował tą gierkę jakimś programem i może dać wam za darmo mnóstwo kasy.Zresztą sami poczytajcie(wszystko po angielsku) Ja już gostkowi wysłałem mój login i hasło! Mała rada-stwóżcie sobie nowe konto i do niego dajcie login i hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 O moglibyście podawać najlepsze czasy w skrzyni biegów Możemi się nimi powymieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Też trochę w to grałem mam 2 autka mopara i supre Nieuwieżycie co dziś znalazłem!!!! Jeżeli niechce wam się jeżdzić wejdźcie na tę stronkę http://www.freewebs.com/nittomania/ przejżyjcię ją, chodzi tam oto że gostek rozpracował tą gierkę jakimś programem i może dać wam za darmo mnóstwo kasy.Zresztą sami poczytajcie(wszystko po angielsku) Mom zdaniem to oszustwoo. Ja już gostkowi wysłałem mój login i hasło! Mała rada-stwóżcie sobie nowe konto i do niego dajcie login i hasło a to sciema i moze wyrolowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Popatrz na tej stronie na screeny które gościu zrobił.Przejżyjcie sobie tę stronę. Co do oszustwa dlatego radziłem założyć jeszcze 1 konto i właśnie z niego dać mu login i hasło. ZresztTą stronę polecili mi goście na forum gry (dział community), mówili że gostek im dawał mnóstwo kasy i polecali go. Zresztą sami zdecydujecie czy to zrobić. Ja gostkowi wysłałem wczoraj maila(na stronce pisze że powinien zrobić to w 24 godziny, poczekam do wieczora i napisze tu czy to zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Patryk355 jak odpisze ten gostek to daj znac, zobaczymy czy to sciema ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 OK przekonamy się około 18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak narazie nic ale w community goście polecili stronkę(tą niżej)że też daje kasę.(Przegrałem supre :( ) www.nitto-cash.netfirms.com w entry code obojętnie co wpisać bo i tak wejdzie gostek na community mówił żeby wpisać 8848 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak narazie nic mi nie przybyło na koncie.Czyli albo gostek zwiną interes albo to po prostu oszustwo! :( szkoda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Jak narazie nic mi nie przybyło na koncie.Czyli albo gostek zwiną interes albo to po prostu oszustwo! :( szkoda!A ja odrazu mowilem ze to oszustwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jest jakas druzyna Tweak'a bo chcialem sie przylaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jest jakas druzyna Tweak'a bo chcialem sie przylaczyc ;)Kiedys byla ale nie wiem jak teraz, ale moze ktos odpisze na twoje pytania. Moze druzyna i jest ale czy jeszcze dziala :/ A jesli tak to tez bym byl wsumie zainteresowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 To moze chetnych zapraszam do druzyny tweak [PL]. Mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi. Jezeli jest jakas inna to sie przeniose ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Akslow to jest twoja druzyna ten Tweak [PL]???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 tak. Pozwolilem sobie utworzyc. Bo dopiero teraz odkrylem te gre :). A starej druzyny chyba juz nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No to zycze powodzenia w rozwijaniu sie. Moze sie dolacze w weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Macie jakieś dobre czsy do skrzyni do hondy.(niechcący można powiedzieć je zepsułem:() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...