harry Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Macie jakieś dobre czsy do skrzyni do hondy.(niechcący można powiedzieć je zepsułem:()Na 22 stronie masz nawet dobre ratiosy do wielu samochodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Sprawdziłem te do mojej hondy(mam turbo.....) i nic ciekawego się niedzieje muszę zmienić chyba na te super.... (niepamiętam jak to się pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Sprawdziłem te do mojej hondy(mam turbo.....) i nic ciekawego się niedzieje muszę zmienić chyba na te super.... (niepamiętam jak to się pisze)Mozesz tez kupic od jakiegos gracza dobre przelozenia ktory ma honda np. 8.3 :) Ps. Patryk jak ci chopdzi ta gierka? Przcyina ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk355 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Sorki że mnie niebyło przez tak długi czas byłem na wakacjach Co do tych czsów jeżeli takie masz to chętnie kupie ( co powiesz na 1000$ w grze) A co do gry przestałem w to grać wtedy bo nawet niechciało kierowców pokazać. teraz znowu zaczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Sorki że mnie niebyło przez tak długi czas byłem na wakacjach Co do tych czsów jeżeli takie masz to chętnie kupie ( co powiesz na 1000$ w grze) A co do gry przestałem w to grać wtedy bo nawet niechciało kierowców pokazać. teraz znowu zaczne Niestety ja mam czasy z 22 stronki i nie narzekam, lecz przydaly by mi sie casem lepsze 8) Wejdz na jakis room graczy i popytaj o ratio dobre za kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 co to jest breakout? :twisted: powiedzcie co robic zeby go uniknac :twisted: please help mi :!: :( Zapraszam dobrych zawodnikow do teamu "Speed Car PL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 co to jest breakout? :twisted: powiedzcie co robic zeby go uniknac :twisted: please help mi :!: :( Zapraszam dobrych zawodnikow do teamu "Speed Car PL" Ale o co ci dokladnie chodzi? Wyskakuje ci to czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 juz wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 To OK. A duzo masz osob w klanie? Jakie masz wozy i jaka ksywke w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 narazie tylko ja :D nick kl-damian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A jakie masz wozy? Jaki masz najlepszy czas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 narazie mam pierwsze auto full tuning (gram 3 dzien) :lol: a czas nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 mam prośbę... mogł by mi ktos podać najlepszy gear ratio do acury rsx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 mam prośbę... mogł by mi ktos podać najlepszy gear ratio do acury rsx i dodge vipera najlepiej ponizej 7s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 mam prośbę... mogł by mi ktos podać najlepszy gear ratio do acury rsx i dodge vipera najlepiej ponizej 7sZobacz na 22 strone! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Tym razem ja mam sprawe. Ma ktos dobre przelozenia do skrzyni biegow do: Dodge SRT 4, RX 8, Acura NSX. Sa to nowe wozy wiec na 22 stornce nie ma do nich przolezone, jesli by ktos mial i by podal byl bym wdzieczny. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mam pytanie gdzie sie rejestruje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Mam pytanie gdzie sie rejestruje???W tej grze jak ja wlaczysz tam jak musisz podac ligin i haslo masz gdzies taki kask i tam jest new account i po spraiwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Cześć Pierwsza gra w jaką gram od jakiegoś miecha albvo i dwóch. Teraz mam problem bo koleś wystawił mi propozycje wyścigu za 1000$ civiciem Nic astronowmicznego ale zwsze to 1000 narazie mu nie odpowiedziałem bo mam co prawda wypasionego civica ale nie mam pojęcia jak ustawić skrzynie pod nitro (ile i jak ustawionych biegów). On ma swój rekord 8.8 a ja nie moge zejść poniźej 9,05 z tąd te pytanie. Jak było to podajcie nr strony bo przerąbanene to wszystko czytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Wejdz na 20 lub 22 strone tego topicu, tam masz przelozenia do samochdow w nitto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 do d.... są te nastawy przynajmniej pod nitro. Bo za szybko kończą się biegi. Najlepsze nastawy to takie w których się zużywa wszystkie biegi i na końcu trasy dopiero wchodzi na czerwone pole ostatniego biegu. Ja mam coś tkiego: 3,344 2,198 1,558 1,147 0,877 0,710 ale musze je dopracować jeszcze. Drogie te testy bo co 2 wyścigi musze uzupełniać nitro :( a testów już ze 20 było. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 To kup sobie butle 200 shotow nitro i bedziesz rzadziej dopelnial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 mam taką. Ale i tak mam problemy z zejściem poniżej 8.77 s dysponuje bryką 508KM + nitro i nawet starty dobre tylko nie wiem jak zejść poniżej tych 8,5 a co chwila dostaje propozycje za 1000 czy więcej na wyścig. A tu d... zbita. A i dlaczego pokazuje mi 583 KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Pokazuje 583 bo czasami tak jest ze pokazuje wiece, ale liczy sie wynik z hamowni. Co do czasow to moj najlepszy czas to 8.3 z NOS'em. Pozniej tzn tak pod wieczor okolo 19 podam ci moje ratiosy, moze na nich osiagniesz to co ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 dopiero zaczalem w to grac ale czegos nie rozumiem jak gram z kompem to wygrywam a pokazuje mi ze przegralem o co chodzi? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 dopiero zaczalem w to grac ale czegos nie rozumiem jak gram z kompem to wygrywam a pokazuje mi ze przegralem o co chodzi? :?Ta gra jest troche dziwna bo jak zauwazylem przed wyscigiem wpisujesz sobie czas. Komp tez ma ustalony czas i kto bedzie blizej czasu ktory ustawil ten wygrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 no to czekam na te ratio. A przez te 583 Konie to ze mną jacyś mocaże chcą się ścigać. Jak bym osiągnął te 8,5-8,4 to już mógł bym zbierać na mustanga bo mógł bym z bogatwmi się pościgać. A tak musze dziadować z civiciem. Choć ostatnio dokończyłem tuning malując go :) oczywiście w polskie barwy. Rosio do wyścigu z kompem liczy się kilka wskaźników a najważniejszy to czas deklarowany w jakim przejedziesz długość toru. Jak przejedziesz w ktutszym to przegrałeś jak twój przeciwnik przejedzie w czasie bardziej zbliżonym do podanego przez siebie to przegrałes. Popracuj nad startem i zorientuj się w jakim czasie jesteś w stanie przejechać. Dojdziesz do wprawy niedługo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Rosio do wyścigu z kompem liczy się kilka wskaźników a najważniejszy to czas deklarowany w jakim przejedziesz długość toru. Jak przejedziesz w ktutszym to przegrałeś jak twój przeciwnik przejedzie w czasie bardziej zbliżonym do podanego przez siebie to przegrałes. Popracuj nad startem i zorientuj się w jakim czasie jesteś w stanie przejechać. Dojdziesz do wprawy niedługo. no wlasnie troszki to bez sensu ale powoli dochodze do tego ps a jak sie oblicza czas? niby wiem bo czytalem FAQ ale chyba mi nie wychodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Oto moje ratioski w hondy: 1) 3.176 2) 2.055 3) 1.488 4) 1.177 5) 0.968 6) 0.730 Final: 4.410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 wustawiłem takie jak podałeś i mam 8,8 a przed chwilą wysło mi 8,65 ale wciąż to za mało. A mam propozycji na 5000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...