Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem te do mojej hondy(mam turbo.....) i nic ciekawego się niedzieje muszę zmienić chyba na te super....     (niepamiętam jak to się pisze)

Mozesz tez kupic od jakiegos gracza dobre przelozenia ktory ma honda np. 8.3 :)

Ps. Patryk jak ci chopdzi ta gierka? Przcyina ci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki że mnie niebyło przez tak długi czas byłem na wakacjach

Co do tych czsów jeżeli takie masz to chętnie kupie ( co powiesz na 1000$ w grze)

A co do gry przestałem w to grać wtedy bo nawet niechciało kierowców pokazać.

teraz znowu zaczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki że mnie niebyło przez tak długi czas byłem na wakacjach

Co do tych czsów jeżeli takie masz to chętnie kupie ( co powiesz na 1000$ w grze)

A co do gry przestałem w to grać wtedy bo nawet niechciało kierowców pokazać.

teraz znowu zaczne

Niestety ja mam czasy z 22 stronki i nie narzekam, lecz przydaly by mi sie casem lepsze 8) Wejdz na jakis room graczy i popytaj o ratio dobre za kase.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Pierwsza gra w jaką gram od jakiegoś miecha albvo i dwóch. Teraz mam problem bo koleś wystawił mi propozycje wyścigu za 1000$ civiciem Nic astronowmicznego ale zwsze to 1000 narazie mu nie odpowiedziałem bo mam co prawda wypasionego civica ale nie mam pojęcia jak ustawić skrzynie pod nitro (ile i jak ustawionych biegów). On ma swój rekord 8.8 a ja nie moge zejść poniźej 9,05 z tąd te pytanie.

Jak było to podajcie nr strony bo przerąbanene to wszystko czytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do d.... są te nastawy przynajmniej pod nitro. Bo za szybko kończą się biegi. Najlepsze nastawy to takie w których się zużywa wszystkie biegi i na końcu trasy dopiero wchodzi na czerwone pole ostatniego biegu. Ja mam coś tkiego:

3,344

2,198

1,558

1,147

0,877

0,710

ale musze je dopracować jeszcze. Drogie te testy bo co 2 wyścigi musze uzupełniać nitro :( a testów już ze 20 było. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam taką. Ale i tak mam problemy z zejściem poniżej 8.77 s dysponuje bryką 508KM + nitro i nawet starty dobre tylko nie wiem jak zejść poniżej tych 8,5

a co chwila dostaje propozycje za 1000 czy więcej na wyścig. A tu d... zbita. A i dlaczego pokazuje mi 583 KM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero zaczalem w to grac ale czegos nie rozumiem jak gram z kompem to wygrywam a pokazuje mi ze przegralem o co chodzi? :?

Ta gra jest troche dziwna bo jak zauwazylem przed wyscigiem wpisujesz sobie czas. Komp tez ma ustalony czas i kto bedzie blizej czasu ktory ustawil ten wygrywa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to czekam na te ratio. A przez te 583 Konie to ze mną jacyś mocaże chcą się ścigać. Jak bym osiągnął te 8,5-8,4 to już mógł bym zbierać na mustanga bo mógł bym z bogatwmi się pościgać. A tak musze dziadować z civiciem. Choć ostatnio dokończyłem tuning malując go :) oczywiście w polskie barwy.

Rosio do wyścigu z kompem liczy się kilka wskaźników a najważniejszy to czas deklarowany w jakim przejedziesz długość toru. Jak przejedziesz w ktutszym to przegrałeś jak twój przeciwnik przejedzie w czasie bardziej zbliżonym do podanego przez siebie to przegrałes. Popracuj nad startem i zorientuj się w jakim czasie jesteś w stanie przejechać. Dojdziesz do wprawy niedługo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosio do wyścigu z kompem liczy się kilka wskaźników a najważniejszy to czas deklarowany w jakim przejedziesz długość toru. Jak przejedziesz w ktutszym to przegrałeś jak twój przeciwnik przejedzie w czasie bardziej zbliżonym do podanego przez siebie to przegrałes. Popracuj nad startem i zorientuj się w jakim czasie jesteś w stanie przejechać. Dojdziesz do wprawy niedługo.

no wlasnie troszki to bez sensu ale powoli dochodze do tego

ps

a jak sie oblicza czas? niby wiem bo czytalem FAQ ale chyba mi nie wychodzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi