sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Bosh KRIX dzieki tobie jest 400 do tylu ja nie wiem jak mozna z takimi biegami w civic'u starotwac 4 starty i 4 razy mialem damage :( Wole jush ustawienia z tej stronki tam schodze do 9 a raz mielm ok 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 czyli w wyscigach teamowych nie jedzie sie kto blizej czasu wytyczeonego przez siebie tak jak z kompem, tylko kto szybciej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tomeq mozna i tak i tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja dopiero teraz sciagnolem gerkie omijalem ten teamat a tu taka mila niespodzianaka THX za link. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hmm boys co sie z wami dzieje :) ja tu mam czasy 9.3 i nikt nie chce ze mna stanac w pojedynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 sajmon ty jestes sajmosz ??? Scigalem sie ale standardowo zwis i po mojej kasie :P Tu masz screena Czy tylko ja mam zwisy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 KRIX umnie 9.3xx Hej zamknol ktos budzik w civic'u ?? mi max 156 idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 No widac na screenie 8.64 Nie wiem nigdy nie patrze na licznik ale na 160 jest chyba. To ty jestes sajmosz ?? Jak widac skonczylem bieg z 156mph, hhehe nawet czas reakcji spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Taa to ja sajmonsz bo sajmon bylo zajete jush :( Kurde DNS obiecales mi jakis wyscig wez mnie pusc do NOS OVERLOAD na jakiegos civic'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 tez poszedlem sajmonq z toba w szranki i zwis nie wyzywaj do poniedzialku poki tego nie zrobia, bo to miganie jest wk**** :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hej ale skad wiesz ze w poniedzialek to zrobia ?? Jak sie komus nudzi to zapraszam na HorsePower pass: tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Kurde DNS obiecales mi jakis wyscig wez mnie pusc do NOS OVERLOAD na jakiegos civic'a :) wedle zyczenia...chlopaki maja podobna nazwe do naszej....trzeba im pokazac kto rzadzi. jazdaaaaaaaaaaaaaa............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 haaaaaaaa..............nie zawiesilo mi sie.........po raz pierwszy i mialem .512 i czas 8.84....moze wygramy 2 tysie!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Hej ale skad wiesz ze w poniedzialek to zrobia ?? Jak sie komus nudzi to zapraszam na HorsePower pass: tweak.pl Ej o co chodzi, gdzie mam wejsc na ten kanal....IRC ?? Bo nie wiem..nie orientuje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 qrde........nawet nie macie pojecia ile ludzi do nas wali......szok.......chyba mamy niezle fury...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Takie ustawienia biegow to nie dla mnie... o nie. Chcialem wystartowac tak jak zawsze i.....Booom 1500$ w plecy. (to nie jest smieszne) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no coraz lepiej mi idzie ......juz 8.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 W koncu przyslali mi ten kod. Narazie mykam civic i mam jakies 480KM. Czas sie przerzucic na cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 W koncu przyslali mi ten kod. Narazie mykam civic i mam jakies 480KM. Czas sie przerzucic na cos innego 480HP i juz sie przerzucasz na cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Czy ktos z was dorobil sie moze Acury ? Zrobilem ja z turbo ma 742 km i nic nie idzie. Maksymalny czas jaki wykrecilem to 8.5 Z super chargerem miala prawie 600 km i tez krecila sie na 8.5 Zle mam skrzynie ustawioną ? Bo napewno da sie szybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no to niezly czas ..... moj mustang ma 910 koni i idzie tylko 8,7 ale jutro nadrobie....a na widzialem na acurze okolo 8,2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jezeli chcecie forum tej gry to moim profilu jest link do strony a na stronie do forum i tam zrobie dzial nt. tej gry, zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 cos mi sei nie chce otworzyc ta strona.......wypisuje mi to: Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to MySQL server on '213.218.116.146' (60) in /var/lib/apache/htdocs/prvengine/index.php3 on line 21 Nie moge sie polaczyc z SQL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 juz jest dzial, zapraszam. http://members.lycos.co.uk/niemiecc/forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ok ja spadam ...........sciema........jutro przebudowa teamu na lepsze fury!!!!!!!!!!!!!!!! nara........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 mam lancera 700HP, ale nie moge kupic turbo stage 4, bo krzyczy, ze nie mam turbo stge4 (hcf). co jest grane?? ma ktos jakies nastawy skrzyni dla lancera bo w swoim zaraz silnik zarzne probujac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DNS no czemu nie dales mnie do wyscigu :( Z NOS OVERLOAD :(, albo do jakiegos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Sprawdz te: 1st Gear: 3.904 --- 5.302 --- 3.484 2nd Gear: 2.011 --- 3.05 --- 1.99 3rd Gear: 1.446 --- 1.8 --- 1.385 4th Gear: 1.131 --- 1.2 --- 1.051 5th Gear: 0.919 --- 0.94 --- 0.795 6th Gear: 0.679 --- 0.75 --- 0.553 Final Gear: 4.042 --- 3.83 --- 4.843 Nie gwarantuje sukcesu , ale sprawdzic mozna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 8.38 suprą :] chyba w końcu się jakieś postępy szykują :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DNS no czemu nie dales mnie do wyscigu :( Z NOS OVERLOAD :(, albo do jakiegos innego.poniewaz ten wyscig byl zainicjowany przez tamten team i to oni wybierali przeciwnikow dla siebie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...