Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moze mi powiedziec czemu nie przysyla mi klucza na maila - czy to problem przejsciowy ? - rejestrowalem sie wczoraj wiec to chyba nie problem wersji - naciskalem kilka razy wyslij ponownie i nic a mail napewno jest dobrze wpisany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor...

no lwasnie w rzeczywistosci - a to jest gra i sadze ze bez nich mialbys troszke gorsze czasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jedno i to samo... stawiaja dodatkowy opor powodujac dociskania samochodu do nawierzchni, moim zdaniam w tej grze nic nie daja... A w rzeczywistosci to nie wiem, ale zdaje mi sie to nie lotka spelnia najwazniejsza role ale spoiler pod przednim zderzakiem. Poprostu w stanach takie fajerwerki sa bardzo popualrne (2f2f) a dla mnie to glupota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moze mi powiedziec czemu nie przysyla mi klucza na maila - czy to problem przejsciowy ? - rejestrowalem sie wczoraj wiec to chyba nie problem wersji - naciskalem kilka razy wyslij ponownie i nic a mail napewno jest dobrze wpisany...

Jakbys poczytal troche wiecej ten topic to bys zauwazyl ze nie tylko ty masz taki problem - zaloz konto na innej skrzynce albo czakaj i czekaj ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jedno i to samo... stawiaja dodatkowy opor powodujac dociskania samochodu do nawierzchni, moim zdaniam w tej grze nic nie daja... A w rzeczywistosci to nie wiem, ale zdaje mi sie to nie lotka spelnia najwazniejsza role ale spoiler pod przednim zderzakiem. Poprostu w stanach takie fajerwerki sa bardzo popualrne (2f2f) a dla mnie to glupota.

A jeszcze jedno: Czy jest mozliwosc sprzedania komus cara ??? Bo mam na zbycu maxymalnie zrobionego Skyline cena ok. 70k !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do teamu HorsePower... Prosze o pozyczenie 20k, mam na koncie cos z 4,5k i civic jest warta 23k , a chce kupis acure ( bo ludzie maja na niej zajebiste czasy) Wiec jak by mozna bylo pozyczyc mi na moment te 20k, kupie acure sprzedam civica i od razu oddam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to tylko sie pozbywasz za kasa jaka ustala komputer... troche mnie nie satysfakcjonuje 61k phii... a za civiczke chca dac 20k dziwne.. nie wiem jak ustalana jest ta wartosc. Moze przez wygrane wyscigi bo Skylinem malo jezdze. Najlepsza jest civic a za jakies 15 min zobacze jak sie Viper prezentuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o acure to moze mi ktos wyjasnic dlaczego zarowno na turbo jak i chargerze na zegarach mam tylko 160 , a komp w Pro Class Cup Acura osiaga czas 6,3 i predkość ponad 200 ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o acure to moze mi ktos wyjasnic dlaczego zarowno na turbo jak i chargerze na zegarach mam tylko 160 , a komp w Pro Class Cup Acura osiaga czas 6,3 i predkość ponad 200 ?!

No i wlasnie tesh mam nadzieje ze uda mi sie taka sztuka 8) . Hej ludzie wplacajcie kase na konto teamu, potrzebuje 18k , jak kupie acure to zara oddam. PROSZE !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz oferta nieaktualna, sprzedalem badziewie i kupilem Viperka... pieknie wyglada wykresik juz na sucho a co bedzie jak zainwestuje w pare drobiazgow... A civiczki i tak nigdy nie sprzedam :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazowka bez problemu przechodzi przez 160mph... Wiec nie w zegarach problem tylko w ratio...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DNS moglbys mi na 10-15 minut na konto przelac 25tys ?? To co oda neon i + pare tys z konta teamu i oddam zaraz jak kupie.

Sajmon pojezdzij troche nie idz na latwizne ja tu wyskakuje z siebie w tych glupich bracketach za 1300 a ty sobie chcesz pozyczac i kombinowac ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi