Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi Harry ;)

Mi chodzi o wykrecony czas ktory moze byc w wyscigu uznany i da zwyciezstwo. 8 sekund teraz na 1.05 S napewno nie wykrecisz. Najlepsze hondy kreca 8.3

Jak wykrecisz te 8 sekund to daj znac :lol:

R@D: a ile masz koni ? sc czy turbo ? grzebales cos w skrzyni wogole ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem jak 40000 $ i zastanawiam sie jaki woz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Forda Mustanga czy Toyote Supre? Doradzcie mi jaki smochod mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. :D

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem. Kupilem nowego forda mustanga i jak klikam na modification bo chce np zainstalowac jaka czesc to pisze cos takiego:

BONE STOCK!

This is embarrassing. Will you please hurry up and spend some money on this ride. Visit the parts shop now to save some dignity.

Co to znaczy????? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz tego mustanga ztuningowalem na maxa. A ustalilem sobie za zadanie ze bede kupowac wszystkie samochody po kolei i chce miec wszystkie i zadnego nie sprzedam. Teraz juz mam 10000$ na acura brakuje mi jeszcze 15000$ :P

ps. wsumie mam juz 2 wozy (mustanga odwallonego na maxa i civice odwalaona na maxa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm juz skapowalem :D Jaka jest roznica pomiedzy Cluth: hard, normal soft?

nikt tego nie wie :)

mi szybciej biegi zmienia przy hard. mam acure na ful z supercharger

a ja wiem :P

na slabszych autach lepiej dac normal-soft (mniej obroty zjezdzaja na starcie)

a na mocnych tylko hard (bo ciagna dobrze od 1000rpm nawet) a dajac za miekkie sprzeglo latwiej o burnout

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi