whydra Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jak zwiekszyc hp wozu? bo mi w moim golfie spadlo do 50 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 jak zwiekszyc hp wozu? bo mi w moim golfie spadlo do 50 :/jakim golfie?? w garazu masz zakladke "mantains" cze cos takiego i tam naprawiasz silnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whydra Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 lol co ja gadam ;))) w hondzie :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whydra Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 da sie jakos wyciagnac hondą <9sec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 da sie pojechac nawet 8 jesli dobrze ja wykrecisz i skrzynie biegow dobrze se ustawisz. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jak wykrecisz Harry 8 to zrob screena i nam tutaj pokaz. Ja chetnie obejrze. Jakos nie widzialem civic schodzacej ponizej 8.3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 XXX ja widzialem goscia dal screena chyba na tym forum lub na tym o tej grze i z faulem polecial niecale 5 sekund, wiec bez faulu civic tez bys poszedl 8 sekund. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 To byłem ja :D Ale bez faulu nie udaje mi się zejść poniżej 8.9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Drogi Harry ;) Mi chodzi o wykrecony czas ktory moze byc w wyscigu uznany i da zwyciezstwo. 8 sekund teraz na 1.05 S napewno nie wykrecisz. Najlepsze hondy kreca 8.3 Jak wykrecisz te 8 sekund to daj znac :lol: R@D: a ile masz koni ? sc czy turbo ? grzebales cos w skrzyni wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 W garażu mam 590 a na hamowni 509. Mam turbo ale zastanawiam się nad kupnem sc. Oczywiście zmieniałem ustawienia ale nie mogę nic dobrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Ja mam w garazu 593 konie a na hamowni mam 509 koni i mam ustawienia skrzyni ustawione. (zalatwilem se od kumpla) i krece na niej 8.5 sekundy. Pozdrawiam Harry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Mam problem jak 40000 $ i zastanawiam sie jaki woz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Forda Mustanga czy Toyote Supre? Doradzcie mi jaki smochod mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>. :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 A mółbyś mi podać te ustawienia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Moge :) oto i one: 1-3.238 2-2.005 3-1.458 4-1.107 5-0,847 6-0,689 F- 4,400 Ps. To w koncu jaki woz wybrac Cobre czy Supre??????? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Nie no znof serwer padl i nie moge grac :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 wie ktos moze kiedy bedzie nowa wersja tej gierki (pytam tak z ciekawosci) i oby nie trzeba bylo w nowej wersji grac od nowa bo sie wku.... i jeb.... kompem o sciane (a to w przenosni). Ps. Serwer padl :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mam problem. Kupilem nowego forda mustanga i jak klikam na modification bo chce np zainstalowac jaka czesc to pisze cos takiego: BONE STOCK! This is embarrassing. Will you please hurry up and spend some money on this ride. Visit the parts shop now to save some dignity. Co to znaczy????? :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Trzebabylo kupic acure. Mustangi , supry , lancery to padliny. Masz nowy samochod to niemasz i czesci. Wiec zanim zaczniesz modyfikowac - kup cos :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja juz tego mustanga ztuningowalem na maxa. A ustalilem sobie za zadanie ze bede kupowac wszystkie samochody po kolei i chce miec wszystkie i zadnego nie sprzedam. Teraz juz mam 10000$ na acura brakuje mi jeszcze 15000$ :P ps. wsumie mam juz 2 wozy (mustanga odwallonego na maxa i civice odwalaona na maxa) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 nie ma to jak szybki postep w grze -_-;; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ej moze mi ktos powiedziec czym sie struje? odkrylem jak na razie ze strzlki w gore i w dol to biegi, a reszta? Przeciez nie gra sie chyba myszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 gra sie myszka :) poczytaj faqa i pobaw sie suwakiem z zielonom kropka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hmm juz skapowalem :D Jaka jest roznica pomiedzy Cluth: hard, normal soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hmm juz skapowalem :D Jaka jest roznica pomiedzy Cluth: hard, normal soft?nikt tego nie wie :) mi szybciej biegi zmienia przy hard. mam acure na ful z supercharger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 znacie jakies fajne stronki z ratiosami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 hmm juz skapowalem :D Jaka jest roznica pomiedzy Cluth: hard, normal soft?nikt tego nie wie :) mi szybciej biegi zmienia przy hard. mam acure na ful z supercharger a ja wiem :P na slabszych autach lepiej dac normal-soft (mniej obroty zjezdzaja na starcie) a na mocnych tylko hard (bo ciagna dobrze od 1000rpm nawet) a dajac za miekkie sprzeglo latwiej o burnout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jakby co zalozylem team "Polish speeders" :P /edit: cholera nie moge grac, prawie po kazdym wyscigu gierka zacina mi sie na niebieskim ekranie "Saving race data" Co jest????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ja zapraszam do horsepower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a ja tak z ciekawosci zapytam sie jaki login na nitto masz harry ? zobaczymy co ta max zrobiona civic chodzisz :> moje konto to XXX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 moj login to Kolas. Jedyna taka nazwa w grze :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...