harry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 NIe ma za co. Polecam sie na przyszlosc ;) Jesli jest ktos chetny do scigania sie ze mna to zapraszam. Moja ksywa to: Kolas Ps. KIULIK jaka masz ksywke w grze?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 NIe ma za co. Polecam sie na przyszlosc ;) Jesli jest ktos chetny do scigania sie ze mna to zapraszam. Moja ksywa to: Kolas Ps. KIULIK jaka masz ksywke w grze?? Pozdrawiam Harry :) Moja xywka: KIULIK :) P.S. Narazie ucze się grać, ale może coś ze mnie będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 P@Nt3r na poczatku jesli chcesz miec dobry start, to stan blizej tej drugiej lini. A po drugie, jesli woz nie jest zrobiony, chodzi mi o silnik, to normalne ze nie ma takiego kopa ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 tak u mnie jest to czasami, ale to jest chyba nie BUG ale raczej LAGI :/ Ja juz sie do tego przyzwyczailem, ale czsami to wystepuje, wiec bez nerwow ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Mam mały problem: Mianowicie mam dużo lepszy czas od mojego przeciwnika, a tu pojawia się "You lost" :( Moje czasy: 1.246 <--- start 15.507 <---- meta 88.86 < ---- co to oznacza ??? Czasy przeciwnika: 0.714 <--- start 18.228 <---- meta 75.69 < ---- co to oznacza ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Chlopie ty tuninguj sobie ten woz bo masz strasznie slabe czasy i wogole predkosc mala. To ostanie tzw jak napisalem 88.86 < ---- co to oznacza ??? i 75.69 < ---- co to oznacza ??? to jest twoja predkosc. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Chlopie ty tuninguj sobie ten woz bo masz strasznie slabe czasy i wogole predkosc mala. To ostanie tzw jak napisalem 88.86 < ---- co to oznacza ??? i 75.69 < ---- co to oznacza ??? to jest twoja predkosc. Pozdrawiam Harry :) Trzeba mieć kase, żeby stuningować, a tu brak :( A nie wiesz dlaczego przegrywam, bo czasy mam w końcu lepsze od przeciwnika :( :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Bo musisz sobie ustawic na oko jaki czas mozzesz miec i im blizej bedzie ktorys z was tego czasu ten wygrywa ;) Ps. Mi tez zdarzy sie czasem przegrac, ale nic poza tym 8) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Bo musisz sobie ustawic na oko jaki czas mozzesz miec i im blizej bedzie ktorys z was tego czasu ten wygrywa ;) Ps. Mi tez zdarzy sie czasem przegrac, ale nic poza tym 8) Pozdrawiam Harry :) Nastawiam przeważnie sobie czas ok. 16 i mam 15.7 - 16, a przeciwnik ma podobną różnice, a ja zawsze przegrywam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Czas mam zawsze lepszy niż przeciwnik, różnica też mniejsza :!: Przed chwilą zauważyłem, że po dojechaniu do mety u góry w miejscu tych zółtych kropek pisze mi "BREAKOUT" :!: Co to oznacza :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ok, już sobie poradziłem w ciągu godziny na Cup'ie zarobiłem ok. 12000 $ :D Moja fura ma już ok. 200 HP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ok, już sobie poradziłem w ciągu godziny na Cup'ie zarobiłem ok. 12000 $ Moja fura ma już ok. 200 HP To widze Kiulik ze sie rozkrecasz :lol: Oby tak dalej ;) Jesli bedziesz mial jeszcze jakis problem to wal na forum 8) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ups moja poprzednia wiadomosc troche nie wyszla bo chcialem zobaczyc co to cytat, a mianowicie mialem napisac to: To widze Kiulik ze sie rozkrecasz :lol: Oby tak dalej ;) Jesli bedziesz mial jeszcze jakis problem to wal na forum 8) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ups moja poprzednia wiadomosc troche nie wyszla bo chcialem zobaczyc co to cytat, a mianowicie mialem napisac to: To widze Kiulik ze sie rozkrecasz :lol: Oby tak dalej ;) Jesli bedziesz mial jeszcze jakis problem to wal na forum 8) Pozdrawiam Harry :) No rozkręcam się :) Ale przychodze do Ciebie z kolejnym problemem :) Jak dobrze ustawić skrzynie "Magic Box" w Civic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Na poprzedniej stronie tzw. 22 uzywkownik arcik podal ustawienia skrzyn biegow do poszczegolnych samochdow. Zajrzyj na poprzednia strone, a reszta to tylko formalnosc :lol: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 THX harry :) A i jeszcze jedno pytanko w co lepiej pakować kase TURBO czy SUPER*** ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja osobiscie polecam TURBO ;) Zalezy chyba jeszcze w jakim samochodzie :) Wrazie jakis jeszcze pytan wal na forum :lol: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zrobiłem tak jak harry mi polecił zmieniłem z chagera na turbo i ... :) Na charger: 525 HP A na TURBO: 511 HP :( Ale jeszcze założe NOS i zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zainstalowałem NOS i mam pytanie, którym klawiszem sie go używa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 NOS-a uzywasz na klawiaturze naciskajac strzalke w prawko -> ;) TURBO jest lepsze chociarz pokaze mniej koni, uwierz mi, wiem to z doswiadczenia :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Widze harry ( Kolas ) nie chcesz się ścigać ze mną :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 NOS-a uzywasz na klawiaturze naciskajac strzalke w prawko -> ;) TURBO jest lepsze chociarz pokaze mniej koni, uwierz mi, wiem to z doswiadczenia :) Pozdrawiam Harry :) no ja tez uzywalem turbo jak gralem w ta gierke i prawda ze ma wiekszego kopa autko z turbo niz z supecharged...:) P.S jest jakas inna wersja od 1.08? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 NOS-a uzywasz na klawiaturze naciskajac strzalke w prawko -> ;) TURBO jest lepsze chociarz pokaze mniej koni, uwierz mi, wiem to z doswiadczenia :) Pozdrawiam Harry :) no ja tez uzywalem turbo jak gralem w ta gierke i prawda ze ma wiekszego kopa autko z turbo niz z supecharged...:) P.S jest jakas inna wersja od 1.08? Najnowsza wersja to 1.08S :!: Może i byś skąś załatwił inna wersje, ale co ci stego jak i tak się nie połączysz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Panowie mam strasznie smieszny problem.Gdzie mam wejsc zeby mi przyslali key do gry?? prosze o linka lub instrukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Do tej gry nawet nie trzeba CDkeya zadnego, tylko przy rejestrowaniu trzeba znac podstawy angola ;) Ps. Sorry KIULIK, ale zrobilem sobie chwilowa przerwe w tej gierce. Jeszce sie napewno scigniemy, jak nie ty mi to ja ci zaproponuje wkrotce rajdzik ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Duzo mi to nie mowi...gdzie mam sie zarejestrowac? na stronce , jesli tak to w ktorej zakladce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Duzo mi to nie mowi...gdzie mam sie zarejestrowac? na stronce , jesli tak to w ktorej zakladce? Przy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niu gry pojawia ci się okno logowania i z prawej strony masz "jakiś tam text", klikasz na niego i sie rejestrujesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Tygrysek ten jakis tam text jak to napisal KIULIK to "I'm new and need to create an acount". Teraz juz pewniem wiesz, a jesli bedziesz mial klopoty np takie jak KIULIK typu uzywanie nosa to poczytaj wczesniej bo 2 razy tego chyba nie bedziemy pisac ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Nono KIULIK wygrales 1 rajd, ale zaproponowalem ci 2 wiec czekam na rozstrzygniecie 2. Zostalo jeszcze 34 godzinki. Ja jestem szczesliwy bo wlasnie sie scigalem z goscie i wygralem Honde Civic nie tuningowana i przed chwilka ja sprzedalem za 12.500$ :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 harry jaka masz fure?? bo jezeli masz civika tak okolo 500hp na hamowni to chetnie sie poscigam...:) moj nick w grze to [PL]GrimlocK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...