Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie ratunku!!!!!!!!! :roll:

Wqrwia mnie ta j@!#^!@#*)!^@a gra już nie mam cierpliwości. Wczoraj grałem ze 2h i nic nie wygrałem. :evil:

Wybrałem sobie czas

17.000 miałem ET=17.184 RT=1.228 8)

A komputer wybrał sobie 14.500 a miał ET=14.981 RT=0.747 :?

I nie wygrałem!! Z anglika dobry nie jestem dlatego FAQ dużo mi nie pomogło. :oops:

Jak mi może ktoś to wytłumaczyć to byłbym bardzo dźwięczny. :)

Pozdrawiam

Punek

P.S. Proszę o szybką pomoc bo nie wiem jak długo wytrzymam i moge stracić cierpliwość. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ostatnio ustawialem sobie skrzynie na ustawienia te z 22 drugiej strony topicu. ustawilem wszystko ladnie scigam sie z jakims kolesiem, autko ladnie przyspiesza az tu nagle po wrzuceniu piatego biegu jest boom i pisze engine damage(po zmianie na 5 bieg obroty wzrastaja tak jakbym zmienil z 6 biegu na jedynke). Naprawialem silnik, zmienialem olej,odinstalowywalem skrzynie i nadal KLAPA :( Jezeli ktos mial podobny przypadek niech napisze jak sobie z nim poradzil...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Ostatnio ustawialem sobie skrzynie na ustawienia te z 22 drugiej strony topicu. ustawilem wszystko ladnie scigam sie z jakims kolesiem, autko ladnie przyspiesza az tu nagle po wrzuceniu piatego biegu jest boom i pisze engine damage(po zmianie na 5 bieg obroty wzrastaja tak jakbym zmienil z 6 biegu na jedynke). Naprawialem silnik, zmienialem olej,odinstalowywalem skrzynie i nadal KLAPA :( Jezeli ktos mial podobny przypadek niech napisze jak sobie z nim poradzil...;)

No chyba nikt nie iwe co jest grane. Coz ja ci powiem co ew mozesz zrobic. Jesli masz juz troche kasy np 10000$ to ustawiaj se gorsze czasy do scigania i scigaj sie z typami, ale dochodz max do 4 biegu (dlatego masz sobie ustawic gorszy czas). Gdy uzbierasz np 18.500$ to kup nowa civic i sprzedaj ta co masz teraz, moze to pomoze. Fakt bedziesz w plecy ale jesli chcesz dalej grac to chyba nie masz innego wyjscia. :?

Ps. Sciga sie ktos ze mna? Jesli tak to moj nick to: kolas

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze- gra nie działa- pisze, że mam jakąś starą wersje i każe zciagnąć nowszą ( a nie ma nowszej :|)  

Co robić?

Usun ta co masz na dysku i scignij to co jest na stronce www.nitto1320.com :) U mnie tez sie zdarzylo ze nie bylo nowszej wersji ale jak sciagnalem to juz dzialalo jak powinno ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Tym razem ja mam problem. Od samego poczatku gdy sciagnalem ta gierke i zaczalem w nia grac ( od polowy wakacji) to ta gierka mi tnie :( Czyzby to byla wina sprzetu?? Sprzet w podpisie. Prosze o pomoc w tej sprawie. Powiem iz moj kumpel mial AMD Durona 1.2GHZ i karte Ati Rage Fury 128 16 mb i mu plynnie chodzilo. Czy to wina mojego sprzetu ze mi tnie, co prawda nie tnie zre nie moge grac, ale tnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Harry:

Mam podobny problem, normalnie jak jade to nie tnie, ale jak trzymam fure na nosie przez 2-3s to zacina sie :(

A sprzęt mam dobry ( podpis ).

U mnie tez tak jest ze jak wcisne nosa to gra staje a jak poszcze to np musze odrazu wrzucic 6 po obrotomierz wtedy gdy gra stanela doszedl np do 8 tys oborto. Ale mi gierka zarywa nawet gdy sie ustawiam do startu i wogole. A wiec czy to wina mojego sprzetu? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauwazyliscie takie zjawisko ze gdy przeciwnik komputerowy startuje ponad 2 sec wczesniej to zawodnik ma zawsze foul

np. jade w turnieju tym srednim i ja ustawiam sobie ET=11sec a pierwszy przeciwnik ma 13.75 i nawet jak niczego nie ruszam to mam czerwone swiatlo i FOUL, jest to wkurzajace, nie scigam sie w najlepszym turnieju bo jeszcze nie umiem jak przeciwnik tak precyzyjnie dobrac ET zeby wygrac, jak wygrywan to dlatego ze oni break out:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnia wersja wyszla ponad miech temu, mogliby sie zmobilizowac i wydac nowa

kurcze z trudem moja civiczka wyciagam ponizej 10sec a mam wszystko zamontowane co sie da, probowalem ustawien skrzyni ze strony chyba 9tej i nic:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartson:

A tobie Nitro wogule nie działa :?:

Może nie zainwestowałeś w TURBO do silnika :?:

Ja narazie sobie zrobie z 1 tydzien przerwy z ta gierka ;) Zapykam w ferie zimowe :P Bartson chodzi i o to ze wogole ci nie dziala NITRO czy co??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartson:

A tobie Nitro wogule nie działa :?:

Może nie zainwestowałeś w TURBO do silnika :?:

Zainstalowałem nitro.

Jak wciskam "0" to staje gra zacina kilka razy, samochód nie przyspiesza, a nitro nie maleje. Jak grałem jeszcze na 1.06 to wszystko było OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi