harry Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ja mam wsumie 3 samochody: Toyota Supra, Honda Civic i SVT Cobra i zbieram na 4 ;) Mam civica mniej wiecej na twoim poziomie wiec chetnie sie z Toba scigne ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Ludzie ratunku!!!!!!!!! :roll: Wqrwia mnie ta j@!#^!@#*)!^@a gra już nie mam cierpliwości. Wczoraj grałem ze 2h i nic nie wygrałem. :evil: Wybrałem sobie czas 17.000 miałem ET=17.184 RT=1.228 8) A komputer wybrał sobie 14.500 a miał ET=14.981 RT=0.747 :? I nie wygrałem!! Z anglika dobry nie jestem dlatego FAQ dużo mi nie pomogło. :oops: Jak mi może ktoś to wytłumaczyć to byłbym bardzo dźwięczny. :) Pozdrawiam Punek P.S. Proszę o szybką pomoc bo nie wiem jak długo wytrzymam i moge stracić cierpliwość. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Punek poczytaj na poprzednich stronach ;) Moim zdaniem gdybys zszedl ze startem tzw RT ponizej 1.000, to moze wygrasz, a jesli nie to probuj ustawiac taki czas az wkoncu wygrasz. Ja wygrywam bez problem ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Witam! Ostatnio ustawialem sobie skrzynie na ustawienia te z 22 drugiej strony topicu. ustawilem wszystko ladnie scigam sie z jakims kolesiem, autko ladnie przyspiesza az tu nagle po wrzuceniu piatego biegu jest boom i pisze engine damage(po zmianie na 5 bieg obroty wzrastaja tak jakbym zmienil z 6 biegu na jedynke). Naprawialem silnik, zmienialem olej,odinstalowywalem skrzynie i nadal KLAPA :( Jezeli ktos mial podobny przypadek niech napisze jak sobie z nim poradzil...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Witam! Ostatnio ustawialem sobie skrzynie na ustawienia te z 22 drugiej strony topicu. ustawilem wszystko ladnie scigam sie z jakims kolesiem, autko ladnie przyspiesza az tu nagle po wrzuceniu piatego biegu jest boom i pisze engine damage(po zmianie na 5 bieg obroty wzrastaja tak jakbym zmienil z 6 biegu na jedynke). Naprawialem silnik, zmienialem olej,odinstalowywalem skrzynie i nadal KLAPA :( Jezeli ktos mial podobny przypadek niech napisze jak sobie z nim poradzil...;) No chyba nikt nie iwe co jest grane. Coz ja ci powiem co ew mozesz zrobic. Jesli masz juz troche kasy np 10000$ to ustawiaj se gorsze czasy do scigania i scigaj sie z typami, ale dochodz max do 4 biegu (dlatego masz sobie ustawic gorszy czas). Gdy uzbierasz np 18.500$ to kup nowa civic i sprzedaj ta co masz teraz, moze to pomoze. Fakt bedziesz w plecy ale jesli chcesz dalej grac to chyba nie masz innego wyjscia. :? Ps. Sciga sie ktos ze mna? Jesli tak to moj nick to: kolas Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Kurcze- gra nie działa- pisze, że mam jakąś starą wersje i każe zciagnąć nowszą ( a nie ma nowszej :|) Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Kurcze- gra nie działa- pisze, że mam jakąś starą wersje i każe zciagnąć nowszą ( a nie ma nowszej :|) Co robić? Usun ta co masz na dysku i scignij to co jest na stronce www.nitto1320.com :) U mnie tez sie zdarzylo ze nie bylo nowszej wersji ale jak sciagnalem to juz dzialalo jak powinno ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam! Tym razem ja mam problem. Od samego poczatku gdy sciagnalem ta gierke i zaczalem w nia grac ( od polowy wakacji) to ta gierka mi tnie :( Czyzby to byla wina sprzetu?? Sprzet w podpisie. Prosze o pomoc w tej sprawie. Powiem iz moj kumpel mial AMD Durona 1.2GHZ i karte Ati Rage Fury 128 16 mb i mu plynnie chodzilo. Czy to wina mojego sprzetu ze mi tnie, co prawda nie tnie zre nie moge grac, ale tnie :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Harry: Mam podobny problem, normalnie jak jade to nie tnie, ale jak trzymam fure na nosie przez 2-3s to zacina sie :( A sprzęt mam dobry ( podpis ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Harry: Mam podobny problem, normalnie jak jade to nie tnie, ale jak trzymam fure na nosie przez 2-3s to zacina sie :( A sprzęt mam dobry ( podpis ). U mnie tez tak jest ze jak wcisne nosa to gra staje a jak poszcze to np musze odrazu wrzucic 6 po obrotomierz wtedy gdy gra stanela doszedl np do 8 tys oborto. Ale mi gierka zarywa nawet gdy sie ustawiam do startu i wogole. A wiec czy to wina mojego sprzetu? :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mi tez zarywa przy nosie, a pozatym jest ok. No moze pozatym ze raz na 1,5-2 godziny sie wiesza. Sa teraz moze jakies teamy aktywne? Zalozylem PL_Lui Team, jaestem w nim ja i .....ja:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Harry: Raczej to nie jest wina sprzętu, tylko gry. Mam nadzieje, że poprawią to w kolejnych wersjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 zauwazyliscie takie zjawisko ze gdy przeciwnik komputerowy startuje ponad 2 sec wczesniej to zawodnik ma zawsze foul np. jade w turnieju tym srednim i ja ustawiam sobie ET=11sec a pierwszy przeciwnik ma 13.75 i nawet jak niczego nie ruszam to mam czerwone swiatlo i FOUL, jest to wkurzajace, nie scigam sie w najlepszym turnieju bo jeszcze nie umiem jak przeciwnik tak precyzyjnie dobrac ET zeby wygrac, jak wygrywan to dlatego ze oni break out:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Luigi: Startuje 2s wcześniej ponieważ ma ustawione większe Bracket ET od ciebie :!: Mi udało się tylko kilka razy wygrać ostatni ChampionShip :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 wiem ze ma ustawiony wiekszy ET chodzi o to ze jesli moj jest mniejszy o ponad 2 sec od niego to jest bug ze zawsze mam falstart nawet jesli nie rusze wogole co oznacza automatyczna przegrana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Luigi: A może trzymasz fure na biegu :?: Bo bieg najwcześniej można wrzucić jak zapali się drugie żółte światło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ruszam zawsze tak samo a jak zmniejsze roznice ET do mniej niz 2 sec to jest wszystko ok tylko dojezdzam do mety za wczesnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 KIULIK to chyba jednak wina sprzetu bo cczemu mi zarywa a tobie nie? Za slaby mam sprzet, ale niedlugo jakis UPDATE ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ostatnia wersja wyszla ponad miech temu, mogliby sie zmobilizowac i wydac nowa kurcze z trudem moja civiczka wyciagam ponizej 10sec a mam wszystko zamontowane co sie da, probowalem ustawien skrzyni ze strony chyba 9tej i nic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Czy komuś działa nitro? z tego co wyczytałem wcześniej to wszyscy mają z tym problem. A nie uważam żeby mój sprzęt był za słaby do tej gry. Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 jak wyzej pisalismy dziala ale sie gra tnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Bartson: A tobie Nitro wogule nie działa :?: Może nie zainwestowałeś w TURBO do silnika :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Bartson: A tobie Nitro wogule nie działa :?: Może nie zainwestowałeś w TURBO do silnika :?: Ja narazie sobie zrobie z 1 tydzien przerwy z ta gierka ;) Zapykam w ferie zimowe :P Bartson chodzi i o to ze wogole ci nie dziala NITRO czy co?? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Bartson: A tobie Nitro wogule nie działa :?: Może nie zainwestowałeś w TURBO do silnika :?: Zainstalowałem nitro. Jak wciskam "0" to staje gra zacina kilka razy, samochód nie przyspiesza, a nitro nie maleje. Jak grałem jeszcze na 1.06 to wszystko było OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nitro odpalasz strzalka w prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 LOL nitro odpalac 0 ;) Wie ktos moze kiedy bedzie jakas nowa wrersja? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Luigi i Bartson jakie macie ksywy w grze? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Luigiano i restrain2004 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Luigiano i restrain2004 :DPo co ci 2? Na jakiej ksywce grasz i na jakiej ksywce masz lepsze wozy itd? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 stworzylem dwa zeby team zalozyc, na luigiano mam civiczke a na restrain2004 mustanga cobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...