dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 np. HorsePower czekamy na nowych członków:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jak jeszcze nie dostales to juz chyba nie dostaniesz wogule ... Nie wiem jak to dziala ale zalozylem 2 konto i kod przyszedl od razu - zalozylem 3 bo na tym 2 mialem nick ktorego nie wykrywala wyszukiwarka zawodnikow w grze (???) i o dziwo tez nie przyszedl a ponownie dalem maila z poczta.fm (tylko ze innego). Wiec zalozylem 4 konto 8) na maila uczelnianego i nie minelo 2 minuty jak juz moglem grac. Wiec sadze ze jak nie przyszlo od razu to juz chyba wogule sie nie doczekasz. samego siebi nie mozesz znalezc, jest to awykonalne :) co do teamu to moge zalozyc Twaek.p lTeam. beda chetni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zalozylem juz team: Tweak.pl Team , zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dns : z tego co pamietam to mustangiem dalo sie ponizej 9s z nosem. chyba ze cos zmienili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 chyba za duzo bajerow zapodalem i jest za ciezki ale w okolicach 9.5 sie wyrabiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie da sie zadurzo czegos :D moze czegos nie dales? ja wlasnie civikiem zrobilem 8.8s (z deczko zakrutkimi przelozeniami) juz dawno zgloszenie wyslalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 juz dwa konta zalozylem na 2 rozne maile - jeden na o2 , a drugi na wp i jeszcze nie doszedl ten kod :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hmmmmm no to musze porobic nad nim ale to troche pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ok ja na razie spadam z wyscigow......ewentualne aplikacje bada rozpatrzone pozniej......:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A ja ciagle na kod czekam. Moze podajcie mi swoj bo sie chyba nie doczekam a na ten sam mail mozna tylko jedna konto załozyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Dobra zglosilem sie do Horsepower ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a moze by tak polaczyc horsepower z tweak.pl team ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 niestety dwa wyscigi stoczylem nie na swoim kompie i zle na tym wyszedlem bo gra ledwo sei ruszala i starty mialem rzedu 0.8 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nom ja nie umiem dobrze startowac ... jak chce za szybko to buksuje ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja zeby dobrze wystartowac musze korzystac z NOS'a inaczej to strasznie sie wleke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja zeby dobrze wystartowac musze korzystac z NOS'a inaczej to strasznie sie wleke.heh zebym to ja mial N.O.S - a ;) BTW: czy Wam tez tak czesto sie ta gra wiesza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a i takie pytanko jak to jest z budzetem teamu bo tam widac ze wzialem 500 $ a ja nic nie bralem (?) na jakiej zasadzie to dziala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a i takie pytanko jak to jest z budzetem teamu bo tam widac ze wzialem 500 $ a ja nic nie bralem (?) na jakiej zasadzie to dziala ?Szef teamu rozdziela kase, i chyba tez jest uzywana do zawodow teamowych. A gra kazdemu sie niestety wiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jakby ktos sie chcial przylaczyc to zapraszam do Team`u : United Drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a teraz lamerskie pytanko ale za co odpowiada Clutch Feather ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 kase dostales z naszej puli....oczywiscie kazdy kierowca jest zobawiazany do jakiejs wpalty co jakis czas .... nastepne przyjecia do teamu jutro!!! Niech kazdy z teamu horsepower poda swoj obecny czas. na tej podstawie bedziemy przydzielac do wyscigow z innymi teamami wiem ze i tak to nic nie daje w wyscigu bo civikiem mona łyknac vipera ale daje to pewien obraz stanu fury i zaawansowania tuningu.... pozdrawiam i do jutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ok - rozjebalem silnik w mojej civic - nie mam kasy - co robi ??? :lol: ??? jestem w Horsepower Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 moj najlepszy to 11,3 pewnie duzo no ale taka jest prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ile kosztuje naprawa??? b3ton?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 zalozylem juz team: Tweak.pl Team , zapraszam.Fakalaka , nie miałem wcześniej czasu żeby wam powiedzić ze założyłem tweak team. Teraz to już troszkę późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ok odpale ci troche z budzetu naszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 do jutra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 tylko dlaczego zawsze jak kogos wyzwe to sie zawiesza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Tweak.pl Team ma juz dwoch czlonkow :P zapraszam innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 po co maja byc 2 teamy tweakowe ... niech tweak.pl pzrepisze sie do horsepower tam jest juz sporo ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...