Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jeszcze nie dostales to juz chyba nie dostaniesz wogule ...

Nie wiem jak to dziala ale zalozylem 2 konto i kod przyszedl od razu - zalozylem 3 bo na tym 2 mialem nick ktorego nie wykrywala wyszukiwarka zawodnikow w grze (???) i o dziwo tez nie przyszedl a ponownie dalem maila z poczta.fm (tylko ze innego).

Wiec zalozylem 4 konto  8)  na maila uczelnianego i nie minelo 2 minuty jak juz moglem grac.

Wiec sadze ze jak nie przyszlo od razu to juz chyba wogule sie nie doczekasz.

samego siebi nie mozesz znalezc, jest to awykonalne :)

co do teamu to moge zalozyc Twaek.p lTeam. beda chetni??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i takie pytanko jak to jest z budzetem teamu bo tam widac ze wzialem 500 $ a ja nic nie bralem (?) na jakiej zasadzie to dziala ?

Szef teamu rozdziela kase, i chyba tez jest uzywana do zawodow teamowych.

A gra kazdemu sie niestety wiesza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kase dostales z naszej puli....oczywiscie kazdy kierowca jest zobawiazany do jakiejs wpalty co jakis czas ....

nastepne przyjecia do teamu jutro!!!

Niech kazdy z teamu horsepower poda swoj obecny czas. na tej podstawie bedziemy przydzielac do wyscigow z innymi teamami

wiem ze i tak to nic nie daje w wyscigu bo civikiem mona łyknac vipera ale daje to pewien obraz stanu fury i zaawansowania tuningu....

pozdrawiam i do jutra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalozylem juz team: Tweak.pl Team  , zapraszam.

Fakalaka , nie miałem wcześniej czasu żeby wam powiedzić ze założyłem tweak team. Teraz to już troszkę późno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi