Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 po co maja byc 2 teamy tweakowe ... niech tweak.pl pzrepisze sie do horsepower tam jest juz sporo ludzi rozwaze ta propozycje. Moze zmienie nazwe swojego teamu i bede tylko z bratem, no chyba, ze sie chetni znajda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 kurde u mnie nie dziala pisze templantory down o co chodzi pomocy!!!?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a teraz lamerskie pytanko ale za co odpowiada Clutch Feather ?moze mi ktos wytlumaczyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 kurde u mnie nie dziala pisze templantory down o co chodzi pomocy!!!??a sciagnales wersje 1.04 ? bo starsza 1.03 juz nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ile kosztuje naprawa??? b3ton?? 1650 $ przez to mam jedynie 100HP :? odpalisz mi - ja zarobie z kompem troche i jutro oddam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ile kosztuje naprawa??? b3ton?? 1650 $ przez to mam jedynie 100HP :? odpalisz mi - ja zarobie z kompem troche i jutro oddam kiepsko ... wlasnie oddalem 500 na fundusz i mi zostalo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Kiedy najlepiej uzywac N.O.S ? od poczatku cisnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ok mam pytanko - jak chce kogos zaprosic do wyscigow na necie , to mam czekac na tego kolesia az przybedzie na tor? ??? bo sam nie wiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nei jedziesz sam a potem on sobie pojedZie (ma 72h na to) potem dostajesz wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 co to jest low compression pistons ?? brakuje mi tego w mojej civice zeby instalnac stage 4 turbo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no musisz to kupic ... jest w engine internals. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 to ze musze zakupic to wiem tylko nie wiedzialem gdzie to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no to juz wiesz ;) a mi nadal nikt nie odpowiedzial na pytania ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Kiedy najlepiej uzywac N.O.S ? od poczatku cisnac ? Ja cisne przy starcie zawsze, ale przydaje sie jak ktos niebiespiecznie zaczyna cie wyprzedzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A moze pochwalicie sie screenami z chamowni ??? :) Milo bedzie obejrzec i przeanalizowac wykresy. A teraz pytanko na czym ciagniecie na Turbo czy Superchargers ??? Ja zeby dobrze wystartowac musze korzystac z NOS'a inaczej to strasznie sie wleke. Pewnie masz maly moment obrotowy na niskich obrotach. Pozatym N2O suxx :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A moze pochwalicie sie screenami z chamowni ??? :) Milo bedzie obejrzec i przeanalizowac wykresy. A teraz pytanko na czym ciagniecie na Turbo czy Superchargers ??? no wlasnie sam jestem ciekawy co lepsze ... ja lece na turbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 czy jak Wy sie scigacie z kims online to tez zawsze macie draw ? ja nic nie rozumiem, wygram przegram zawsze mam draw :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ttaaaa ja mam pytanie przeciez na pocczatku dostaje sie honde civic i skad wziac kase na tuning jak wygrywam wyscigi to ja mam single a trzeba online ??? czy nie ??? i tam biore zakladke w grze tuning i nic tam nie mam ?? nie czaje tej gry troszke moze ktos mi wytlumaczyc ?? na priva ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 kase zdobywasz (na poczatku) na grze z kompem bierzesz race track no i tam dalej sobie poradzisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Czy tylko mi działa stary nick? Po ściągnięciu nowej wersji zalogowałem się pod starym nickiem i jest ok. I czy naprawdę nikt nie wie co to jest Clutch Feather ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Clutch Feather: to sprzeglo Hehe B3TON wygralem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 yyyy jak kogos wyzywam na wyscig , to juzpo wyscigu giera sie wiesza - tez tak macie ??? WUNAT - > stawaj do walki ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Clutch Feather: to sprzeglo Hehe B3TON wygralem ;) cholera !! ;p jaki czas ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 10.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ehhhhh no ale w koncu ile masz mułów a ile ja ;) wlasnie wykonczylem kolesia z Viperem BUAHAAHAHAAHA !!! koles chyba na poslizgu startowal i w sumie czas miale 14,6 a ja elegancko 12,8 :P - 500$ do kieszeni ale ta gra wciaga ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nom ale ja ide kimac. szkoda ze nie mozna sprzedac jednego samochodu a kupic drugiego ... zawsze musi byc 1 w garazu ... widze ze sie troche wytrzaskales z tych nieszczesnych 100 hp to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 kuna teraz 10,4 ale jednego nie rozumiem dlaczego w wynikach zawsze jest draw ? dobranoc do jutra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wlasnie zassalem giere i czekam na kod moglbym sie przylonczyc do jakiegos teamu :) :) hehheeh pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Moj braciszek z Mustangoem na FULL szuka teamu czy go przyjmiecie?? Jego ksywa to Niemiec666. PS. Szukam najlepszych ustawien skrzynie dla ww. mustango, bo bez nosa wykreca az 9.6-9.7 sek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 yo ! i jak gierka? :) za.j.ebanka nie? :) chyba trzeba grac w to w nocy bo lagi straszne (saving race data i tyle :/ ) wygralem 3 razy z kims tam i 3 razy zwiecha :/ apropos NOSa - moja metoda : staram sie za,je,b,iscie dostosowac czas ET bez nosa, a w razie wpadki tj. burnout, cienka reakcja odkrecam kurek :twisted: narazie zbieram na mustanga i jego kUmpresor :twisted: umie ktos ladnie ruszyc bez zjazdu na 1000 rpm? bo ja nie potrafie faken :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...