Kicha Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Tak jak w temacie mam do was pytanko czy jeśli klawa ma oświetlenie diodami LED to orientuje się ktoś czy w łatwy sposób będzie można zmienić kolor diody ? Chodzi o to czy trzeba będzie rozkręcać cała klawe aby dostać się do diody czy wystarczy wyjęcie samego mechanizmu typu MX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Zgadnij? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Dzieki. To jeszcze moze orientujesz sie ile taka dioda moze kosztowac?. Bo kurde mam niezly dylemat podobaja mi sie dwie klawy tylko zal za ta ktora lepiej mi wpadla w oko dawac az 470 + zl. Znowu ta tansza ma kilka klawiszy makro ale podswietlanie biale Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 http://www.conrad.pl/?websale8=conrad&pi=146005&gclid=CIWDw-jty74CFScHwwodzEIA3wpozdrawiamWujek Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Dzieki wielkie. Macie u mnie pifko :-) Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...