matikolud Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Witam z niedzieli na pon , pobrałem sobie watch dogs z ciekawości jak to będzie śmigać na kompie moim , pograłem z 15 min max , potem komp się z restartował i normalnie załadował się system i korzystałem z niego przez dłuższą chwilę a potem wyłączyłem . Następnie po jakimś czasie uruchamiam i komputer się restartuje i pisze brak sygnału , nic się nie wyświetla , jak podłączyłem inną kartę normalnie wszystko się uruchomiło . Wychodzi na to że karta do wymiany ? zasilacz to tagan 500w super rocks płyta asus M4A79XTDEVO/USB3 z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Bitcoiny cię pokarały XD. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikolud Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 wyłączyłem kompa i po jakimś czasie uruchamiam a tu brak sygnału już wyjmowałem baterie z płyty inny ram grafike do innego slotu jak ją podłączyłem do innego kompa to też obrazu nie ma czyli nowa karta ? tyle że tak dziwnie bo jak wyłączałem to wszystko ok było . :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2014 Do watchdogs musisz mieć sandibrydża podkręconego do piętnastu gigahercy (15!!!!1) inaczej karty się palą! Tak poważnie to skoro sprawdzałeś na innym kompie i nic to karta do wymiany. Wysyłane z mojego LG-P990 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...