Skocz do zawartości
marcin77

zakupy w necie ??

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktoś kupował po za granicami naszego karju, chodzi mi o internetowe sklepy, chciałby kupić jakąś obudowe i szukam jakiegoś pewnego "sklepiku", i jak wygląda sprawa z podatkim i innymi opłatami, może gdzieś już to było na forum :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem kiedys że http://www.oc-card.de wysyła do Polski. A jak wygląda sprawa z płatnościami to nei wiem. Poczta Polska za przesyłke do Niemiec kasuje ok 70/90zł. Niemiecka poczta pewnie z dwa razy tyle :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Canada

Andorra

Angola

Anguilla

Ascension

Australia

Azerbaijan

Bahamas

Barbados

Benin

Bermuda

Botswana

British Virgin Islands

Burkina Faso

Burma (Myanrnar)

Burundi

Cameroon

Canada

Cape Verde

Cayman Islands

Central African Republic

China

Comoros

Congo

Costa Rica

Cuba

Denmark

Djibouti

Dominica

Equatorial Guinea

Eritrea

Falkland Isalnds

Faroe Islands

Fiji

Finland

France (includes Corsica&Monaco)

French Guiana

French Polynesia

Gabon

Gambia

Gibraltar

Great Britain & Northern Ireland

Greenland

Grenada

Guinea

Guinea-Bissau

Guyana

Haiti

Honduras

Hong Kong

Iceland

Ireland

Jamaica

Japan

Jordan

Kazakhstan

Kenya

Kiribati

Korea South

Kyrgyzstan

Lesotho

Liberia

Liechtenstein

Macao

Madagascar

Malawi

Maldives

Mali

Martinique

Mauritania

Mexico

Mongolia

Montserrat

Mozambique

Nauru

Nepal

Netherlands

Netherlands Antilles

New Caledonia

New Zealand

Nicaragua

Niger

Oman

Panama

Papua New Guinea

Pitcairn Island

Qatar

Rwanda

Saint Christopher

Saint Helena

Saint Lucia

Saint Pierre

Saint Vincent

San Marino

Sao Tome

Senegal

Seychelles

Sierra Leone

Solomon Islands

Somalia

Spain

Sudan

Suriname

Swaziland

Sweden

Switzerland

Taiwan

Tajikstan

Tanzania

Togo

Tonga

Tristan da Cunha

Tunisia

Uganda

United Arab Emirates

Uzbekistan

Vanuatu

Vatican City

Wallis & Futuna Islands

Zambia

Zimbabwe

We are unable to ship to any countries which are not listed

To lista krajów do których blizard łaskawie wysyła swoje produkty jest tu większość mnijszych wiosek Afrykańskich , Tybet i pare nazw których nawet nie ma w atlasie. A gdzie K.U.R.W.A jest Polska do C.H.U.J.A pana :?: :?: :evil: Współpraca gospodarcza ta , my dla nich nie zaliczmy sie nawet do krajów 3 świata . Puki co możemy liczyć na PL sklepy internetowe z cenami za kosmosu +hiper cło,przesyłka :-( :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cię <font color="#FF0000">[ciach!]</font>

<font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać co to ma być;

Burundi i inne wiochy...

Właśnie czuj sie gorszy od wurundi i innych wioch , ja rozumiem nie jestesmy pempiekiem świata ale niektóre tu wymione państwa to naprawde mużyńskie wioski :-( . Co by nie było wysyłałem maila dla potwierdzenia czy to nie przypadkiem jakieś przeoczenie (nie mam kopii bo przed formatem[ale każdy może napisać]) I co kupa to prawda , zaraz po granicy Niemiec zaczyna się wielka Syberyjska Tundra gdzie niedźwiedzie d.u.p.a.m.i szczekają a polacy żywią się wódką :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zesz q-r-w-a jego j-e-b-an-a mac to do takich zdupiow jak:

- Uganda- dzieciu umieraja z glodu;

- Zimbabwe - kraina wysokich murzynow polujacych na lwy, niemamietam teraz jak sie zwa;

- i qwa najlepsze- Cuba- kraj ktory ma embargo ale jak widac nie na gry, chyba ze to kontrabanda... no qr-wa ryzu im niewolno wysylac ale ale gry dochodza...

No a polski nima... teraz wiem co sie stalo z antlantyda !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a z jakiego panstwa ta lista jest ?? bo niemiec tez chyba nie ma

albo ja zle patrze :D

lista jest przpisana ze źródła html(nie miałem innego pomysłu :-( jak cosik pominąłem to sorka w każdym bądź razie jest tam wszysko oprucz polski ) strony blizzarda ale jest to do sprawdzenia http://www.blizzard.com

Co do innych betonów mam orginalną wersję gry C&C Generals (PL) i tak żeby grać przez net musze się zarejstrować i co i C.H.U.J bo Polski oczywiście nie ma na liście[krajó z których sie pochodzi ,jeden z podpunktów rejstracji ] (Przypominam że to Polska wersja językowa)

no cóż zarejsrowałem się jako niemiec(innego wyjścia nie było :-( ale to K.U.R.W.A szczyt żeby w wydaniu Polskim nie zadbać nawet o możliwość rejstracji czy ci <span style="color:red;">[ciach!]</span>i idioci nie przewidują żę Polak może kupić orginała ?? :evil: :evil: :evil: Jeju normalnie jak pisze na ten topik to krew mnie zalewa :cry:

PS: Przepraszam za wulgarny język wszystkich user'ów których mogło to urazić ale tutaj inaczej poprostu sie nieda mówie to co myśle :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sie ci chlopie niedziwie za jezyk ba i tak jestes spokojny, ja bym pol wsi zato rozwalil :P Moral z tego taki ze trzeba produkty blizarda kupowac na stadionie- taniej a i tak nizi z rejestracji :P

Mimo ze kozystam z "orginalnych akosow" to nigdy niepromowalem takiej formy oprogramowania ale w takim wypadku namawiam do bojkotu... z drugiej zas strony tak w polsce piractwo sie rozlazlo ze blizard sobie odpuscil albo dal nam po lapach-za kare... ale z drugiej strony jak oni tak traktuja uczciwych ludzi to ch-uj im w d-u-p-e...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tej liscie nie ma tez niemiec, czech, slowacji slowenii itd HAHAHAHA, ciekawe co za debil ja ukladal, chyba mu sie wydawalo, ze 3 wojna swiatowa jednak byla i wiele panst juz nie istnieje.

a tak na powaznie, to sadze ze maja umowy z europejskimi dystrybutorami ze na niektore kraje dysytrybutorzy maja wylacznosc, i blizzard ze stanow sprzedawac nie bedzie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi