marcin77 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czy ktoś kupował po za granicami naszego karju, chodzi mi o internetowe sklepy, chciałby kupić jakąś obudowe i szukam jakiegoś pewnego "sklepiku", i jak wygląda sprawa z podatkim i innymi opłatami, może gdzieś już to było na forum :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie wiem czy chcieliby do polski wysylac sprzet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czytałem kiedys że http://www.oc-card.de wysyła do Polski. A jak wygląda sprawa z płatnościami to nei wiem. Poczta Polska za przesyłke do Niemiec kasuje ok 70/90zł. Niemiecka poczta pewnie z dwa razy tyle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Nie wiem czy chcieliby do polski wysylac sprzet... czemu nie chcieli by wysłać do polski ??, zniknie przesyłka czy nie zapłace :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 marcin77 : Jak z nimi dobrze zagadasz i zapłacisz z góry to ci pewnie przyślą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Canada Andorra Angola Anguilla Ascension Australia Azerbaijan Bahamas Barbados Benin Bermuda Botswana British Virgin Islands Burkina Faso Burma (Myanrnar) Burundi Cameroon Canada Cape Verde Cayman Islands Central African Republic China Comoros Congo Costa Rica Cuba Denmark Djibouti Dominica Equatorial Guinea Eritrea Falkland Isalnds Faroe Islands Fiji Finland France (includes Corsica&Monaco) French Guiana French Polynesia Gabon Gambia Gibraltar Great Britain & Northern Ireland Greenland Grenada Guinea Guinea-Bissau Guyana Haiti Honduras Hong Kong Iceland Ireland Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kenya Kiribati Korea South Kyrgyzstan Lesotho Liberia Liechtenstein Macao Madagascar Malawi Maldives Mali Martinique Mauritania Mexico Mongolia Montserrat Mozambique Nauru Nepal Netherlands Netherlands Antilles New Caledonia New Zealand Nicaragua Niger Oman Panama Papua New Guinea Pitcairn Island Qatar Rwanda Saint Christopher Saint Helena Saint Lucia Saint Pierre Saint Vincent San Marino Sao Tome Senegal Seychelles Sierra Leone Solomon Islands Somalia Spain Sudan Suriname Swaziland Sweden Switzerland Taiwan Tajikstan Tanzania Togo Tonga Tristan da Cunha Tunisia Uganda United Arab Emirates Uzbekistan Vanuatu Vatican City Wallis & Futuna Islands Zambia Zimbabwe We are unable to ship to any countries which are not listed To lista krajów do których blizard łaskawie wysyła swoje produkty jest tu większość mnijszych wiosek Afrykańskich , Tybet i pare nazw których nawet nie ma w atlasie. A gdzie K.U.R.W.A jest Polska do C.H.U.J.A pana :?: :?: :evil: Współpraca gospodarcza ta , my dla nich nie zaliczmy sie nawet do krajów 3 świata . Puki co możemy liczyć na PL sklepy internetowe z cenami za kosmosu +hiper cło,przesyłka :-( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja cię <span style="color:red;">[ciach!]</span>le <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać co to ma być; Burundi i inne wiochy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja cię <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mać co to ma być; Burundi i inne wiochy... Właśnie czuj sie gorszy od wurundi i innych wioch , ja rozumiem nie jestesmy pempiekiem świata ale niektóre tu wymione państwa to naprawde mużyńskie wioski :-( . Co by nie było wysyłałem maila dla potwierdzenia czy to nie przypadkiem jakieś przeoczenie (nie mam kopii bo przed formatem[ale każdy może napisać]) I co kupa to prawda , zaraz po granicy Niemiec zaczyna się wielka Syberyjska Tundra gdzie niedźwiedzie d.u.p.a.m.i szczekają a polacy żywią się wódką :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Kurfa, jest nawet Zimbabwe i Uzbekistan. Gratulacje. Oni moga nawet nie wiedziec ze taka Polska istnieje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No zesz q-r-w-a jego j-e-b-an-a mac to do takich zdupiow jak: - Uganda- dzieciu umieraja z glodu; - Zimbabwe - kraina wysokich murzynow polujacych na lwy, niemamietam teraz jak sie zwa; - i qwa najlepsze- Cuba- kraj ktory ma embargo ale jak widac nie na gry, chyba ze to kontrabanda... no qr-wa ryzu im niewolno wysylac ale ale gry dochodza... No a polski nima... teraz wiem co sie stalo z antlantyda !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ale nie ma na przyklad tez portugalii tak ze nie jesetesmy najgorsi :lol: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tylko pewnie brak portugali to literowka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a z jakiego panstwa ta lista jest ?? bo niemiec tez chyba nie ma albo ja zle patrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Do Polski wiele sklepow nie wysyla z racji bardzo duzej aktywnosci w naszym kraju carderow. Nalezy to w sumie do przeszlosci juz ale wspomnienia zostaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a z jakiego panstwa ta lista jest ?? bo niemiec tez chyba nie ma albo ja zle patrze :D lista jest przpisana ze źródła html(nie miałem innego pomysłu :-( jak cosik pominąłem to sorka w każdym bądź razie jest tam wszysko oprucz polski ) strony blizzarda ale jest to do sprawdzenia http://www.blizzard.com Co do innych betonów mam orginalną wersję gry C&C Generals (PL) i tak żeby grać przez net musze się zarejstrować i co i C.H.U.J bo Polski oczywiście nie ma na liście[krajó z których sie pochodzi ,jeden z podpunktów rejstracji ] (Przypominam że to Polska wersja językowa) no cóż zarejsrowałem się jako niemiec(innego wyjścia nie było :-( ale to K.U.R.W.A szczyt żeby w wydaniu Polskim nie zadbać nawet o możliwość rejstracji czy ci <span style="color:red;">[ciach!]</span>i idioci nie przewidują żę Polak może kupić orginała ?? :evil: :evil: :evil: Jeju normalnie jak pisze na ten topik to krew mnie zalewa :cry: PS: Przepraszam za wulgarny język wszystkich user'ów których mogło to urazić ale tutaj inaczej poprostu sie nieda mówie to co myśle :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a sie ci chlopie niedziwie za jezyk ba i tak jestes spokojny, ja bym pol wsi zato rozwalil :P Moral z tego taki ze trzeba produkty blizarda kupowac na stadionie- taniej a i tak nizi z rejestracji :P Mimo ze kozystam z "orginalnych akosow" to nigdy niepromowalem takiej formy oprogramowania ale w takim wypadku namawiam do bojkotu... z drugiej zas strony tak w polsce piractwo sie rozlazlo ze blizard sobie odpuscil albo dal nam po lapach-za kare... ale z drugiej strony jak oni tak traktuja uczciwych ludzi to ch-uj im w d-u-p-e... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 >>no cóż zarejsrowałem się jako niemiec Nie wiem czemu ale to mnie rozjebalo :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 na tej liscie nie ma tez niemiec, czech, slowacji slowenii itd HAHAHAHA, ciekawe co za debil ja ukladal, chyba mu sie wydawalo, ze 3 wojna swiatowa jednak byla i wiele panst juz nie istnieje. a tak na powaznie, to sadze ze maja umowy z europejskimi dystrybutorami ze na niektore kraje dysytrybutorzy maja wylacznosc, i blizzard ze stanow sprzedawac nie bedzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie no faktycznie, niezle, jestesmy do <span style="color:red;">[ciach!]</span>y nedzy 1000 lat za murzynami. I to nie to, ze jestem rasista - nic z tych rzeczy, ale to juz jawne przegiecie paly!!! 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 he a co wy na to żeby do burundi zamówić jakąś gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a jasne czemu nie, moze dozuca jakas skore lwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...