Skocz do zawartości
ath

Battlefield Hardline

Rekomendowane odpowiedzi

battlefield_hardline_bugs_1m.jpg

Kiedy usłyszałem o pomyśle na kolejnego Battlefielda spojrzałem w niebiosa, westchnąłem głęboko i postanowiłem dobrowolnie zrezygnować z przywileju zrecenzowania Hardline. Naiwnie pomyślałem, że chwytliwy tytuł błyskawicznie znajdzie rzeszę adoratorów głodnych sampli testowych. Jednak redakcyjni koledzy nie wykazali się wzorową solidarnością, pozwalając aby pudełko z Battlefield Hardline ponownie wylądowało w moich rączkach. Widocznie tak chciało przeznaczenie... Zasiadając przed monitorem wiedziałem czego z grubsza powinienem się spodziewać, ale żadnych beta-testów, filmików oraz zapowiedzi nie monitorowałem. Pozwoliłem działać elementowi zaskoczenia, a programiści faktycznie trochę nawywijali - pytanie tylko z jakim skutkiem? Niniejsza recenzja powinna udzielić takiej odpowiedzi, aczkolwiek nie spodziewajcie się euforii...

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam problem w ósmym odcinku gdy jadę od ``szklanych willi`` samochodem a potem jak dojadę jest filmik jak zamykają mnie w celi a potem murzyna.

Potem wbiega do celi jakiś gość przez zamknięte drzwi a ja albo go obezwładniam i podnoszę jego broń a jak w porę nie zadziałam,to nie mam szans na przetrwanie.

W filmikach btf gameplay na yt widzę,że murzyn rozmawia z mendozą i otwiera wytrychem drzwi od celi a gra toczy się dalej.

---Co może być nie tak z grą?,lub..Co tam trzeba zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi