matrix1 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam niewiem co jest mam athlona 1700XP podkreconego mnożnikiem na 13.5 mam słaby zasilacz ustawiłem fsb na 110 gdy włączam pogramy do sprawdzenia procka to pokazuje że niema SSE a MMX i3DNau ma niewiem co jest czy to wina procka czy słaby zasilacz a może że mnożnik jest na 110(przy 133 wiesza sie ale to wina zasilacza) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to jaki ty masz zasilacz - ja cignollem podkrecone 2000+ na 250W KME (jakis shit) update - sorrki nie doczytalem ze ty tam masz FX wlozone - to faktycznie moze nie wydalac:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 gdy włączam pogramy do sprawdzenia procka to pokazuje że niema SSE a MMX i3DNau ma niewiem co jest czy to wina procka czy słaby zasilaczNie wiem co ma zasilacz do instrukcji obsługiwanych przez twój proceosor :? Podaj napięcia (program np. speedfan). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 matrix1 : jakbyś stosował znaki interpunkcji to lepiej by sięczytało twoje posty, tak momentami ciężko dojść o co chodzi. wejdź na allegro, kup fortona 250 W za 35 zł to pogadamy. jak siedzisz na jakimś ATX'ie rocznik '76 to dzięki, ale nikt ci nie pomoże, a wydatek 35zł na firmowy zasilacz to chyba nie majątek, tym bardziej że kupując nowy proc trzeba doliczyć parę zł na zasilacz i coolerek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 to jaki ty masz zasilacz - ja cignollem podkrecone 2000+ na 250W KME (jakis shit) update - sorrki nie doczytalem ze ty tam masz FX wlozone - to faktycznie moze nie wydalac:D A co to FX5200 taki prondożerny?? chyba nie bardzej niż inne karty tej klasy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A u mnie śmiga to co w podpisie na 200W zasilaczu. Na dodatek mam 10*200FSB!!! :) Ale juz licytuję Fortrona 250W-60GTV PF NoiseKiller za 45zł. Myślę, że to mi na razie wystarczy! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no coz ja mam zasilke oryginalna od budy big tower - jakas 235W i ciagnie mi AXP @ 2250 @ 1.85V i ti4200 krecone 2 dyski cd-r i rw, lb live, lan i kontroler scsi i wszystko dziala - odziwo jak wsadzilem 350W megabajta po paru godz sie spalila - na szczescie tylko zasilka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...