Skocz do zawartości
matrix1

Problem z Antkiem Help

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niewiem co jest mam athlona 1700XP podkreconego mnożnikiem na 13.5 mam słaby zasilacz ustawiłem fsb na 110 gdy włączam pogramy do sprawdzenia procka to pokazuje że niema SSE a MMX i3DNau ma niewiem co jest czy to wina procka czy słaby zasilacz a może że mnożnik jest na 110(przy 133 wiesza sie ale to wina zasilacza)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdy włączam pogramy do sprawdzenia procka to pokazuje że niema SSE a MMX i3DNau ma niewiem co jest czy to wina procka czy słaby zasilacz

Nie wiem co ma zasilacz do instrukcji obsługiwanych przez twój proceosor :?

Podaj napięcia (program np. speedfan).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matrix1 : jakbyś stosował znaki interpunkcji to lepiej by sięczytało twoje posty, tak momentami ciężko dojść o co chodzi.

wejdź na allegro, kup fortona 250 W za 35 zł to pogadamy. jak siedzisz na jakimś ATX'ie rocznik '76 to dzięki, ale nikt ci nie pomoże, a wydatek 35zł na firmowy zasilacz to chyba nie majątek, tym bardziej że kupując nowy proc trzeba doliczyć parę zł na zasilacz i coolerek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jaki ty masz zasilacz - ja cignollem podkrecone 2000+ na 250W KME (jakis shit)

update - sorrki nie doczytalem ze ty tam masz FX wlozone - to faktycznie moze nie wydalac:D

A co to FX5200 taki prondożerny?? chyba nie bardzej niż inne karty tej klasy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz ja mam zasilke oryginalna od budy big tower - jakas 235W i ciagnie mi AXP @ 2250 @ 1.85V i ti4200 krecone 2 dyski cd-r i rw, lb live, lan i kontroler scsi i wszystko dziala - odziwo jak wsadzilem 350W megabajta po paru godz sie spalila - na szczescie tylko zasilka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...