leThal Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 potrzebuje informacji na temat routerow - a mianowiecie jakie routery maja mozliwosc przydzielania pasma dynamicznie lub jako stale ustawienie predkosci - potrzebna mi w miare dokladna nazwa i cena - ktos pomoze? z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Cena - powyżej 1tyś zł... stać cię? To pogadamy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Linux, *BSD ;) Na sprzetowy Cie raczej niestac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 hehehe - a skad ta pewnosc - ladnie to tak ludzi po jednym poscie oceniac? sesese Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nie pewność, tylko trzeba uświadomić. Ja jeszcze nie dawno myślałem, że D-Link za 300zeta podzieli mi pasmo. Ktoś mi uświadomił w podobny sposób, że nie... Domyślam się, że ta sytuacja jest podobna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...