pacz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mam drobny problem, a moze powazny. Potrzebny mi na szybko sofcik do odzyskania danych ze sformatowanego dysku. Blagam help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 loknij na TEN temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Dzięki za szybka reakcje, zastanawiam sie tylko czy ma to jakies znaczenie, ze na owym dysku postawiony juz jest inny system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 nie wiem , nie znam się na tym / nie urzywałem tych progsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 :) nagrałes cos nowego gratuluje, mozliwa liczba odzyskania danych spadła gwałtownie. Kiedys przez głupi przypadek skasowalem cala partycje d: easy recorvery pomogł 86% odzyskanych danych - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Get Data BAck, easy recovery.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 easy recovery sobie niestety z tym problemem w pełni nie poradzil. Chodzi mi tylko (dbx), koleś zostawił kompa do formatu ale zapomnial powiedziec, ze ma poczte lokalnie, a ja glupi tez tego nie sprawdzilem tylko od razu format bo zalezalo strasznie na czasie. no to zesmy sobie przyspieszyli! Prosze podeslijcie jakiegos linka bo jak do jutra tego nie zrobie to gleba :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 W takim przypadku proponuje zapomniec o utraconych danych. Byloby jakiekolwiek prawdopodobienstwo gdybys tylko sformatowal lub usunal partycje... ale jak juz cos bylo nadpisane, to "placz i zgrzyt". Skwasiles, :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...