Vanther Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 PROCESOR: AMD Athlon II X3 440 PŁYTA GŁÓWNA: gigabyte ga-770t-usb3 PAMIĘĆ: http://pl.tinypic.com/r/13zmpe1/8 KARTA GRAFICZNA: ASUS EAH5750 SYSTEM OPERACYJNY: Win 7 Bluescreeny , najczęściej występują podczas gry. Format nic nie pomógł . Watpie ze to wina ramu bo kazdą z 4 kosci wkładałem osobno i komputer odpalał sie normalnie . Qucik scan z Hd tune tez nic nie wykrył, aktualnie jestem w trakcie normlanego skanowania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Wstaw smart dysku. Niedawno też miałem takie same bluescreeny i okazało się, że kość ramu była uwalona. Posprawdzaj pamięci memtestem. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Maja 2014 przez Rokula 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zasilacza nie widzę - pod obciążeniem może spadać napięcie i będzie wyrzucało z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Interesujące, że BSOD występujący podczas gry jako przyczynę wskazuje pliki związane z obsługą danych na dysku. 1. Wywal ESETa. 2. Przeleć po dysku antywirusem - np AVIRA. 3. Sprawdź SMART dysku. 4. Dociśnij kable dysku, pooglądaj przy okazji wtyczki. Jak masz inny kabel, to wymień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...