Arakon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam posiadam problem mianowicie po włożeniu obu kości mam nieoczekiwane crashe systemu przy włożeniu jednej kości wszystko działa prawidłowo(byle jakiej). Mam też pytanie odnośnie zasilania poniżej zdjęcie. W zasilaczu mam tylko jedną wtyczkę zasilania pod 12V czy tę brakującą linie muszę podłączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie nie musisz... Jaka konfiguracja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 I3 4130 GA-B85M-D3H WD CAVIAR WD10EZEX 1TB OBUDOWA AREOCOLL GT ADVANCE ZASILACZ CHIEFTEC GPA-500S8 80+ GEIL DDR3 8GB 1333MHZ DUAL PALIT GTX750 TI 2GB DDR5 STORMX DUAL Bios zaktualizowany do wersji F12, kości testowane w różnych ustawieniach. Proszę o zamknięcie tematu: Jedna z kości uszkodzona - nie przechodzi testu memtest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...