tukamon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jak w temacie - czy teraz oplaca sie kupowac r9600tx czy poczekac az wyjdzie doom3 i hl2 i wtedy kupowac (kolo gwiazdki jak gf3 przestanie wystarczac)? uprzemie prosze o nie jechanie mnie "SZUKAJ!!!" tylko o sensowna wypowiedz z gory dziekuje i Bog w 3dmarkach zaplac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Lepiej zachowaj kesz a nawet dozbieraj troche i kup cos lepsiejszego pod koniec roku, ten GF3 jeszcze do tego czasu powinnien Ci dzielnie sluzyc ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Lepiej zachowaj kesz a nawet dozbieraj troche i kup cos lepsiejszego pod koniec roku, ten GF3 jeszcze do tego czasu powinnien Ci dzielnie sluzyc ;). dokladnie ta karta i tak bedzie pewnie za slaba do doom3 ... a w gry ktore dzisiaj wychodza pograsz na starej karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki, bo popatrzylem na allegro i tam jest za 650 zloty a to troche keszu i stad te watpliwosci, "napalilem" sie na nia i pewnie blad bym popelnil dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki, bo popatrzylem na allegro i tam jest za 650 zloty a to troche keszu i stad te watpliwosci, "napalilem" sie na nia i pewnie blad bym popelnil dzieki czy ja wiem czy blad, jak dla mnie to ta oferta jest bardzo atrakcyjna, radek 9500pro jest o 200 pln drozszy a tu masz karte tansza i prawie identyczna wydajnosc (mniejsza moze o 1%) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki, bo popatrzylem na allegro i tam jest za 650 zloty a to troche keszu i stad te watpliwosci, "napalilem" sie na nia i pewnie blad bym popelnil dzieki czy ja wiem czy blad, jak dla mnie to ta oferta jest bardzo atrakcyjna, radek 9500pro jest o 200 pln drozszy a tu masz karte tansza i prawie identyczna wydajnosc (mniejsza moze o 1%) :) tez masz czesc racji, ale pozneij bedzie eszcze taniej, a teraz to co kupi tego radka, i zamiast 60 klatek w colinie 3 bedize mial 92 :) roznicy duzej w graach nieodczuje bo jak ma P4 2.4 l GA-8SQ800 (sis655) l 1GB DualDDR 333MHz RAM (2x512) l to i tak sysko smiga, ja bym poczekal, nic w pospiechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dzieki, bo popatrzylem na allegro i tam jest za 650 zloty a to troche keszu i stad te watpliwosci, "napalilem" sie na nia i pewnie blad bym popelnil dzieki czy ja wiem czy blad, jak dla mnie to ta oferta jest bardzo atrakcyjna, radek 9500pro jest o 200 pln drozszy a tu masz karte tansza i prawie identyczna wydajnosc (mniejsza moze o 1%) :) tez masz czesc racji, ale pozneij bedzie eszcze taniej, a teraz to co kupi tego radka, i zamiast 60 klatek w colinie 3 bedize mial 92 :) roznicy duzej w graach nieodczuje bo jak ma P4 2.4 l GA-8SQ800 (sis655) l 1GB DualDDR 333MHz RAM (2x512) l to i tak sysko smiga, ja bym poczekal, nic w pospiechu wiesz RS czekac to jak sam wiesz mozna w nieskonczonosc :wink: ale jesli ktos chce kuic ta karte to mysle ze tojest dobra ferta poza tym ciekawe czy te karty sie nie skncza niedlugo bo w koncu sa one brane z komputerow "marketowych" w wolnej sprzedazy ich nie ma :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak sie te skoncza to sie skoncza ... pod koniec roku to w tej cenie pewno kupi juz 9700 lub jeszcze cos lepszego wiec warto poczekac niz teraz wywalic siano a pozniej pluc sobie w brode , zreszta do koncza roku to pewnie uzbiera wiecej kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak sie te skoncza to sie skoncza ... pod koniec roku to w tej cenie pewno kupi juz 9700 lub jeszcze cos lepszego wiec warto poczekac niz teraz wywalic siano a pozniej pluc sobie w brode , zreszta do koncza roku to pewnie uzbiera wiecej kasy tak ja wiem ale jak poczekasz jeszcze do wiosmy 2004 to w tej cenie kupisz 9800pro 8O :) to juz koniec wypowedzi mojej w tym topicu bo to bez sensu :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak sie te skoncza to sie skoncza ... pod koniec roku to w tej cenie pewno kupi juz 9700 lub jeszcze cos lepszego wiec warto poczekac niz teraz wywalic siano a pozniej pluc sobie w brode , zreszta do koncza roku to pewnie uzbiera wiecej kasy tak ja wiem ale jak poczekasz jeszcze do wiosmy 2004 to w tej cenie kupisz 9800pro 8O :) to juz koniec wypowedzi mojej w tym topicu bo to bez sensu :roll: przeczytaj jeszcze raz jego pierwszego posta ... on sie pyta czy lepiej poczekac do gwiazdki a nie do wiosny czyli ma jakies blizej sprecyzowane plany co do terminu zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...