AiXen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Wszyscy polecają do kompa pady od xboxa, ewentualnie zdarzyło mi się odnaleźć pozytywne opinie dotyczące gamepadów od speedlink np. xeon. Mnie jednak ciekawią opinie dotyczące padów od Nateca, posiada ktoś taki? Jakie są wasze odczucia? Co o nich sądzicie? Sam posiadam myszkę ( z tej firmy ), na którą wydałem 60+- zł i jestem niesamowicie zadowolony. Głównie interesują mnie modele: Natec genesis p44, p4, p55. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez AiXen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Do PC liczy się tylko pad od XboX'a. Im szybciej to zrozumiesz tym mniej kasy zmarnujesz na chińszczyznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Do PC liczy się tylko pad od XboX'a. Im szybciej to zrozumiesz tym mniej kasy zmarnujesz na chińszczyznę. Próbowałeś kiedyś tyvh padów, znajomi, rodzina? Tych o których wspomniałem w poście wyżej? Może jakieś argumenty? Edytowane 4 Czerwca 2014 przez AiXen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak nawet kilka. Pad od Xboxa jest lepszy bo cechuje go wysoka jakość wykonania, trwałość i kompatybilność z każdą grą bez dodatkowego kombinowania. Jeśli przyszedłeś poszukać tu błogosławieństwa na zakup jakiejś tandety to trafiłeś pod zły adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wszyscy polecają do kompa pady od xboxa, ewentualnie zdarzyło mi się odnaleźć pozytywne opinie dotyczące gamepadów od speedlink np. xeon. Mnie jednak ciekawią opinie dotyczące padów od Nateca, posiada ktoś taki? Jakie są wasze odczucia? Co o nich sądzicie? Sam posiadam myszkę ( z tej firmy ), na którą wydałem 60+- zł i jestem niesamowicie zadowolony. Głównie interesują mnie modele: Natec genesis p44, p4, p55.Tylko pad z xboxa. Niezniszczalny, długo trzyma bateria w wersji bezprzewodowej i kompatybilny z 99% tytułów, do tego stopnia, że nawet przycisków bindować nie trzeba samemu, bo gry się same pod niego ustawiają. Znajomy, za to ma jakąś chińszczyznę. Pad niby dobrze wykonany i dobrze leży w ręce, ale żeby mu zadziałał w Dark Souls 2 to z tydzień szukał jakichś emulatorów pada, potem jakichś pluginów do nich i ostatecznie mu to zadziałało, ale wibracji nie ma. Do tego kablowy model x360 do PC możesz wyrwać w okolicach 100 zł. Nie ma sensu brać niczego innego IMO. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Taki może być, nie wiem czy to promocja, czy nie ale 100zł kosztuje. http://www.mediaexpert.pl/akcesoria-do-konsol/joypad-microsoft-xbox-360-controller-czarny,id-178003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Bardzo fajna cena jak za model z kablem. Bezprzewodowy z tego co kojarzę do dostania za 150 zł. Bierz tego za 99, nie zawiedziesz się ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja w media kupiłem bezprzewodowy za 179. I tak był trochę tańszy na półce cenówka 199 :) Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Dam znać jak się sprawuje po odebraniu paczuszki :D Edytowane 9 Czerwca 2014 przez AiXen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 No i słusznie zrobiłes. Sam do tej pory korzystałem z pada od PS3 i emulowałem go pod X360. Emulator jednak miałe jakieś dziwne jazdy i podczas wibracji po prostu odłączało pada i przestawał działać. Kombinowałem ile wlezie i nic. Kupiłem podobnego pada od X360 kablowego i jak rędką odjął. Wibra napieprza, a ja dalej sobie gram. Koniec z półśrodkami bo nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AiXen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Genialny jest ten pad od xbox 360, odpalam byle jaką grę i od razu bez żadnych konfiguracja wszystko działa jak należy, łącznie z wibracjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...